Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Unios Pharma Aloe vera gel 99,5% 1 l + Aloe vera 60 kapslí ZDARMA

Kód produktu: z2988

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2017-08-04 06:59:18

    Aloe vera gel jsem zakoupil pro manželku a ta říká, že se cítí lepe.

  • 2017-06-15 09:42:08

    S výrobky AloeVeraLife a Aloe vera jsem spokojena, doporučuji je.

  • 2017-01-20 13:15:52

    Aloe Vera gel působí dobře na dýchání, určitě si přiobjednám.

  • 2016-10-10 13:42:47

    Dobrý den, s produkty jsem spokojena. Aloe vera kapsle jsou na můj žaludek a pálení žáhy velice výborné. Cemio Včelka posílila celkově imunitu. Už nejsem vůbec nachlazená a ani nemám rýmu. Oba výrobky velice doporučuji.

  • 2015-01-29 09:43:02

    S produkty Bio tělový a masážní olej - Erotika, Bio Kokosová péče - Čokoláda a Aloe vera jsem velice spokojená. Děkuji.

  • 2014-08-07 14:45:25

    S produktem Aloe Vera gel jsem byl velmi spokojen.

  • 2014-04-15 10:53:25

    S nakoupenými výrobky jsem velice spokojená. Kniha Nebuďme kyselí, buďme zdraví od paní Mgr. Synkové je poučná, a nyní se snažím držet jejích tipů, aby nebyl můj organizmus překyselený. Aloe vera gel je pro mě hit roku. Jsem velice spokojena a z mých zdravotních důvodů mě zůstala pouze alergie.

  • 2014-04-14 14:15:25

    Produkt Alfalfa jsem zakoupila pro svoji sestru, která trpí bolestmi kolenních kloubů a zad v oblasti krční páteře. Po využívání prvního balení se cítí skvěle vymizely i bolesti žaludku. Po pauze, která je třeba, bude dál užívat další balení. Je nadšena. Aromaterapeutické tablety Bonne Santé působí skvěle a chutnají velmi dobře. Aloe vera zklidňuje překyselený žaludek a zmírňuje pálení žáhy. Také s tímto produktem mám dobrou zkušenost. Bio Wellness exkluzivní tělový a masážní olej Argan Revital je velice příjemný a dobře se vstřebává, moje stárnoucí pleť se po použití krásně zvláční.

  • 2014-02-04 09:29:17

    Produkty Měsíčkový olej a Aloe vera na mě působí velmi pozitivně.

  • 2013-08-19 11:03:05

    Musím váš obchod moc pochválit a se všemi zakoupenými produkty - Colafit, Aloe prima gel 1 l, Šťáva z Aloe, Aloe vera gel 99,5%, PM Chlamydil Extra a Colostrum Plus jsem nadmíru spokojená. Některé jsem nekupovala poprvé, ale již po několikáté.

  • 2013-07-15 08:18:16

    Aloe Vera gel je prospěšný mému zdraví a cítím se po něm víc fit. Je to přírodní produkt. Slyšela jsem o něm od své kamarádky a chtěla jsem si ho osobně vyzkoušet. Je dobrý a jsem s ním spokojená.

  • 2013-04-08 08:06:20

    White Pearl - stomatologický gel na bělení zubů - podle mě nejlepší volně prodejný produkt k bělení, efekt je naprosto znatelný, vřele doporučuji, zvyšuje se však citlivost zubů při častější aplikaci. B-komplex + vitamín C + vitamín E - zdravý člověk účinnost nepozná, ale jako prevence a podpora organismu při zvýšené zátěži určitě doporučuji. Zinek s vysokou vstřebatelností - nemám pěknou pleť, proto ho užívám, řekla bych, že vyšší dávky zvyšují libido. Dárkové balení Collagenceutical emulze na vyplnění vrásek + Collagenceutical Biovital - nejde o zázrak ani o konkurenci chirurgie, nicméně je příjemný, užívám jej já (problematická pleť) i partner (mastná pleť) - oba 35 let, pleť je rozjasněná, pocit zanechává svěží, nenašla jsem nic lepšího. Aloe vera gel 99,5% - užívám pravidelně na podporu trávení ráno nalačno, cítím se po něm dobře, vitálně.

  • 2013-03-18 08:20:21

    Vážení, srdečně vás zdravím. Aloe vera gel užívám již delší dobu, upravily se mi potíže s trávením, cítím se daleko lépe. S tímto produktem jsem velmi spokojena.

  • 2013-01-10 09:46:35

    Aloe vera gel 99,5% užíváme zejména na posílení imunity a po léčbě antibiotiky. Subjektivně je hodnotíme v rodině jako funkční a jsme spokojeni s jejich účinkem.

  • 2013-01-07 08:28:14

    Dobrý den, trpím překyselením žaludku a přípravek Aloe vera gel zabral asi na 80 %, ale docela pomáhají kapsle. V každém případě mi oba přípravky pomohly.

  • 2012-11-26 08:22:19

    Aloe vera má očistné účinky na organismus. Mám alergie, vyhovuje mi to.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Aloe vera gel je kvalitní výrobek, má pozitivní vliv na zdraví - detoxikuje organismu.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, odpovídám na Váš dotaz o užívání Aloe vera gelu 99,5%. Aloe vera užívám již několik let, především v zimním období, příznivě působí na zažívání a učitě posiluje i imunitu. Je mi 73 let a nepamatuji, kdy bych měla naposled chřipku nebo nějaké onemocnění z nachlazení. Mám i takovou zkušenost, že jsem se dost ošklivě popálila na ruce. Popáleninu jsem potírala Aloe, rychle se hojila a nezůstala ani žádná viditelná jizva. Rovněž jsem ji vtírala do vlasů, mám totiž lupénku, ale pouze ve vlasech. Mírní svědění a omezuje tvorbu lupů. Vřele doporučuji.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Oční gel (Altermed) - skvělý, jsem s ním velmi spokojená (oči se mi po něm uklidnily a používám ho velmi často - jsem alergik a hledala jsem něco, co by mi pomohlo se zarudlýma a bolavýma očima, kapky nefungovaly, ale gel zabral krásně). Aloe vera nosní sprej - nepoužívám příliš, ale myslím, že můžu ohodnotit jako dobré. Zubní pasta WP Aloe vera - jsem velmi spokojená. Aloe vera gel 99,5% - nejsem si úplně jistá účinností, myslím, že dříve užívaný odjinud byl lepší, ale je to jen subjektivní pohled. Masážní gel Play Massage 2v1 - v pohodě, již jsem znala a kupovala jsem na jistotu.

  • 18. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

Lhůta na vrácení 6 měsícůx