Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Saloos Bio tělový a masážní olej - Antistri 50 ml

Kód produktu: z764

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2016-10-21 10:54:55

    Zatím jsem používala pouze produkty Bio Kokosová péče a Bio tělový a masážní olej. Oba výrobky mají vynikající pěstící účinky na pokožku. Ta je po použití vláčná a hebká a překrásně voní. Po použití masážního oleje cítím psychické uvolnění, zlepšení nálady a celkově povznášející pocity. Na použití dalších výrobků se těším.

  • 2016-09-05 08:10:46

    Masážní oleje Saloos krásně voní a výborně se hodí na masáže. Značka Saloos opět nezklamala.

  • 2013-12-03 09:40:47

    Tělový a masážní olej Antistri doporučuji.

  • 2013-08-26 09:05:50

    Olej Antistri krásně voní, dobře se vstřebává, pokožka je po něm krásně vláčná a hebká. Můžu jen doporučit.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, odpovídám na váš dotaz až nyní, protože v době, kdy jste mi mail zaslali, jsem objednaný olej Antistri používala jen velmi krátce. Od té doby ho používám pravidelně a zatím jsem s ním velmi spokojená. Budu objednávat další. Čekám miminko a bříško mi roste poměrně hodně, tak jsem zvědavá nakolik ho tento olejíček ochrání proti striím. Zatím jsem spokojená. Když si s ním bříško namažu večer než jdu spát, ještě ráno je to na kůži poznat, takže za mě zatím 1 s hvězdičkou.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, Bio Antistri jsem si od Vás odbjednala již vícekrát. Vím, že jeho účinky se projeví až při pravidelném a dlouhodobém užívání, ale jako okamžitý účinek mohu uvést jemnou pokožku a příjemný pocit po jeho aplikaci. Bio Růže je velmi jemá pleťová voda, kterou si ráda nanáším i na vlasy, protože má velmi příjemnou vůni. Bio Třezalkový olej používám hlavně k lepšímu hojení drobných ranek, po jeho aplikaci je pokožka také velmi jemá. S produkty Saloos jsem velmi spokojena.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, výrobky, které jsem u vás zakoupila od firmy Saloos (Bio Antistri, Bio Celulinie, Bio Růže, Bio Maratonec, Bio kokosová péče Čokoláda, Celulinie sprchový gel), jsou skvělé, mám je odzkoušené a za jiné bych neměnila. Kosmetiku používám delší dobu a jsem spokojená, výrobky mi vyhovují..... Máte přijatelné ceny, tak že dávám palec nahoru... :-)

  • 21. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x