loading

Recenze Saloos Bio Aroma roll-on - Tea Tree 9 ml

Kód produktu: z2733

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2016-10-21 12:52:02

    Velká spokojenost s Bio Aroma roll-on za mě i rodinu a kamarádky je velká. Působí dobře na opary, štípnutí a jiné. Jsme spokojeni.

  • 2013-07-23 15:33:20

    Aroma roll-on - Tea Tree je vynikající přípravek k ošetření drobných poranění kůže, jsem s ním již dlouhá léta velmi spokojená. Artrin jsem zakoupila již opakovaně. Jsem s ním velmi spokojená nejen já, ale i moji rodinní příslušníci. Je to výborný přípravek, pomáhá při svalové únavě apod.

  • 2013-05-09 08:42:46

    Dobrý den, se všemi produkty jsem naprosto spokojena, příští měsíc budu objednávat znovu a k tomu vyzkouším další věc od Saloosu, konkrétně Kokosový olej. Nejlepší produkt je pro mě Bio regenerační olej Růže, mnohem lepší než kdejaký pleťový krém. Odličovacího oleje Růžové dřevo stačí kapka a skvěle odlíčí a hydratuje pleť, nepálí oči. Tea tree používám nepravidelně, ale zabírá.

  • 2013-03-12 07:37:05

    Aroma roll-on - Tea Tree má praktické balení. Charakteristická vůně Tea Tree může být pro někoho nepříjemná. Výborný výrobek, používám na akné a drobná zranění na kůži.

  • 22. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný

  • 2. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    výborné

  • 3. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Tento produkt nakupuji pravidelně, výborně léčí aknózní pleť. Praktické balení za rozumnou cenu.
  • 14. květen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 8. květen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x