loading

Recenze Saloos Bio Karité balzám - Atopikderm

Kód produktu: z1711

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2013-12-17 08:36:31

    Bio Mladý ječmen prášek užívá dcera, která má miminko a kojí a já osobně (aktivní padesátnice). Obě máme subjektivně velmi dobrý pocit. Jsme zdravé, vyhýbají se nám nachlazení a nemoci. Bio Karité balzám Atopikderm používá dcera pro 5 měsíčního syna na atopický ekzém. Střídá ho s výrobky Bioderma a je ve srovnatelné a dobré kvalitě. V našem případě ekzém nezmizí, ale lepší se po použití masti. Se souhlasem dětské lékařky teď začínají přidávat malé množství Bio ječmene do příkrmů pro malého. Kniha Mým marodům je skvělá a splnila moje očekávání. Jsem příznivcem názorů MUDr. Hnízdila a přístupu ke zdraví, takže opět spokojenost.

  • 2013-05-07 13:29:53

    Dobrý den, s vašimi produkty jsem velmi spokojena. Jsem vaši stálou zákaznicí a velmi si cením vašich služeb. S produkty firmy Saloos jsem spokojena všeobecně, protože se jedná o přírodní přípravky za velmi přijatelnou cenu s vynikajícími výsledky při používání. Ať už jde o koupelové oleje, balzámy a masážní oleje. Mám malou dcerku a od jejího narození nám oběma vyhovují přípravky této značky. Hezký den a přeji další spokojené klienty.

  • 2013-01-28 13:17:06

    Dobrý den, oba produkty mám již vyzkoušené. Aroma roll-on Sladké spaní příjemné voní, nedráždí pokožku. Objednala jsem ho, protože mám ráda vůni levandule, která mě uklidní a umožní klidné usínání. Balzám Bio Karité - Atopikderm jsem aplikovala na velmi suchou pokožku rukou. Na prstech jsem měla šupinkovou kůži, která se velmi lehko zatrhávala a praskala. Během používání objednaného balzámu se poraskaná kůže velmi brzy zhojila a potom dobře hydratovala. Balzám navíc příjemně voní a proto jej mohu vřele doporučit. Já sama si ho jistě objednám znovu jako prevenci a dokonalou péči o ruce během zimních měsíců. Hezký den přeji i Vám.

  • 2012-12-19 07:02:31

    Krásná vůně, kvalita pleti se zlepšila. S výrobkem Karité balzám Atopikderm jsem spokojená.

  • 2012-12-05 08:26:54

    Balzám Atopikderm hlavně pomáhá !!! Nezanechává mastný film a příjemně voní. Po vyzkoušení různých mastí na přesušenou a atopickou pokožku, jsem zvolila nabízený balzám. Po týdenním používání je pokožka zhojená a hydratovaná. Balzám používám dál jako prevenci a předejití nepříjemného a bolestivého popraskání suché kůže.

  • 2012-11-30 12:48:59

    Karité balzám - Atopikderm jsem koupila vnučce, má atopický ekzém. Velmi problémy zmírníl, chválím. Uvidíme, zda bude balzám úspěšný i na jaře a v létě, kdy jsou problémy opravdu velké.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Balzám Atopikderm velmi pomáhá léčit vyrážku (ekzém) na mém obličeji.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Balzám Atopikderm je velice účinný na jakékoliv ekzémy a plísně nohou atp. a moc příjemně se roztírá, má jemnou vůni bylinek. Používám ho již asi 4 roky, mohu jen pochválit, vyléčí...bylinky jsou prostě bylinky ;-)

  • 2012-10-30 00:00:00

    Balzám Atopikderm je dobrý krém na suchou a popraskanou pokožku. Rychle hojí drobná poranění a záděry, regeneruje a vyživuje. Vynikající vstřebatelnost, dobře pokožku regeneruje a vyživuje. Snadno se nanáší a roztírá, navíc příjemně voní.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, ráda zodpovím Váš dotaz. Takže rakytníkový olej v tobolkách používám na zlepšení imunitního systému a proti vypadávání vlasů již přes rok a velice se mi osvědčil. Vlasy přestaly téměř vypadávat a už mě nezkolí každý bacil, co kolem mne proletí. 100% bambucké máslo od Saloos používám na ekzém a zprvu se projevy nemoci zlepšovaly o mnoho, ale nyní už jen nepatrně, tak využívám jako příjemné promašťovadlo. A balzám Atopikderm od Saloos používám na 2letou dcerku na ekzém (velmi suchá místa) a opravdu jsem velmi spokojená, po koupeli namažu celé tělíčko a "fleky" jsou do 3-4 dní pryč, od té doby se neobjevily (stále promazávám).

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, posílám reference na vaše výrobky. Beauty Bust Balance: po dvou měsících užívání začínám vidět pozvolné účinky, psychicky jsem vyrovnanější a také poprsí je o něco pevnější. Myslím, že je třeba užívat delší dobu. Bio karité rakytníkový balzám: používám denně na obličej, je velice příjemný a výborně ho snáším, přestože mám citlivou pleť. Urychluje hojení akné a někdy použiji na promazání i pro syna, který trpí atopickým ekzémem, na suchou pleť je ideální. Bio Karité Atopikderm: používá syn na atopický ekzém, při mírnější formě ekzému opravdu pomáhá, po pravidelném užívání alespoň dvakrát denně, ložiska ekzému pozvolna mizí, většinou do týdne. Červený pomeranč-koupelový olej: velice příjemný, po koupání není kůže vysušená, je příjemně vláčná. Bio Karité Bambucké máslo: výborné na promazání suché pokožky, používám v zimě na obličej tříletého syna, který trpí ekzémem a mívá v obličeji suchou pokožku, která v mraze trpí. Jsme s ním moc spokojení. Bio Karité balzám na rty: po natření na rtech dlouho vydrží a v mrazech je chrání, příjemná vůně. Bio Karité nosní balzám: výborný přípravek, jemný a účinný. Zjistita jsem, že mimo jiné velice dobře působí i na rty, především v době výskytu oparů. Běžně ho tak používám, výrazně urychlí hojení oparu i popraskaných rtů a krásně zvláční rty. Celkově jsem s vašimi výrobky opravdu spokojená a určitě zůstanu vaším zákazníkem.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobry den prajem, zatial mozem poskytnut referencie len na Bio Karite balzam Atopikderm. Na rukach sa mi vzdy v zime urobi rozsiahla vyrazka. Hrozne svrbi a obcas velmi vysycha. Kedze som vzdy bola lekarnickou dotlacena do drahych pripravkov s obsahom morskej riasy, velmi milo ma prekvapil ucinok tohto balzamu. Uz po 4 dnoch bola cela vyrazka z ruky prec. Pocit svrbenia sa stratil takmer okamzite po naneseni balzamu. S vyrobkom som velmi spokojna, bambucke maslo si natieram na cele telo.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Jelikož jsou to přípravky čistě přírodního charakteru, je to běh na delší trať, aplikace musí být opravdu pravidelná, ale spokojená jsem velice. Obzvláště s Atopikderm balzámem a Lemon tea tree obličejovým olejem. U všech výrobků neskutečně příjemná a osvěžující vůně. Mohu jen doporučit a určitě se ze mne stal skalní fanoušek této značky.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, s přípravky na ekzém jsem velmi spokojená. Bio Karité Atopikderm zmírnil svědění a užívání Vitamarinu, se mi ekzém rapidně zlepšil, později opět objednám.

  • 2010-01-27 12:59:59

    Dobrý den, podle reakcí obdarovaných je spokojenost veliká, zejména Atopikderm balzám je chválen jako výborný prostředek proti kožním problémům.

  • 2009-11-18 14:53:57

    Devítiletého syna trápí ekzém od narození. Vyzkoušeli jsme celou škálu prostředků na promaštění kůže. Po vyzkoušení prvního přípravku Bio Karité Atopikderm si syn vyžádal koupení dalšího. Balzám je velmi příjemný i na podrážděnou pokožku, příjemně promastí kůži, nedráždí.

  • 9. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK