loading

Recenze Saloos Bio tělový a masážní olej - Atopikderm

Kód produktu: z983

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2016-10-21 10:54:55

    Zatím jsem používala pouze produkty Bio Kokosová péče a Bio tělový a masážní olej. Oba výrobky mají vynikající pěstící účinky na pokožku. Ta je po použití vláčná a hebká a překrásně voní. Po použití masážního oleje cítím psychické uvolnění, zlepšení nálady a celkově povznášející pocity. Na použití dalších výrobků se těším.

  • 2016-10-11 14:12:02

    Produkt CELUline je super. Funguje. Jdu si hned objednat další. Atopikderm je také dobrý. Jsem spokojena.

  • 2016-09-05 08:10:46

    Masážní oleje Saloos krásně voní a výborně se hodí na masáže. Značka Saloos opět nezklamala.

  • 2013-12-12 10:40:12

    Díky, masážní olej Atopikderm funguje dobře a syn má ruce zdravé, když ho používá.

  • 2013-11-29 08:23:18

    S olejem Atopikderm jsem velice spokojena, má výborný účinek na kůži. Také na stařecké skvrny je výborný.

  • 2013-11-14 09:44:30

    Výrobek olej Atopikderm se mi plně osvědčil, rád ho používám a splňuje vše, co je o něm popsáno. Žádných negatovních poznatků k němu nemám, naopak ho doporučuji a zcela jistě si to u vás ještě objednám.

  • 2013-04-02 13:02:08

    S olejíčkem Atopikderm jsem velice spokojena. Chodím na dialýzu a objevila se u mě svědivka. Tento produkt mi hodně pomůže. Promastí suchou pokožku a zmírní svědění, tak abych mohla spát a nebo v klidu ležet. Můžu vřele doporučit.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Koupila jsem Atopikderm olej jako alternativu k chemickým přípravkům na ekzém z lékárny. Má příjemnou vůni, dobře se vstřebává, opravdu zmírňuje svědění.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den. S výrobky u vás zakoupenými jsem v celku spokojená. Bio Atopikderm - tělový a masážní olej zesvětlí postižené místo. Bio Karité konopný balzám - po natření se sníží svědivost.

  • 2009-11-18 14:53:57

    Vážení, všechny uvedené přípravky (a ještě některé další, které v poslední objednávce nebyly) kupuji už delší dobu a jsem s nimi velmi spokojena. Angelica Star mi velmi pomáhá při klimakterických problémech - v podstatě všechny potíže zmizely. Atopikderm pomůže, kdykoli se objeví nějaké kožní problémy. Intimed mě zbavil nepříjemného svědění a gynekologický nález je čistý, ani stopy po candidě. Dodávám, že používám také mycí olej Feminol.

  • 2009-11-18 14:53:57

    Používám masážní olej, který jsem si u vás nedávno objednala. Především Atopikderm. Jsem praktická lékařka a domívala jsem se, že by mohl být účinný na chronický ekzém rukou, který má můj muž. A nemýlila jsem se. Je výborný, když každý den po umytí rukou v teplé vodě, kterou kůže změkne, olej vetře. Pozorujeme podstatné zlepšení. Sama si s ním večer zlehka potřu ruce, které jsou za celý den zničené častým mytím (a také již starobou). Pozdravuji vás srdečně a jistě olej doporučím i svým pacientům. MUDr. ...

  • 2009-11-18 14:53:57

    Dobrý den, mám dcerku, kterou začal trápit ekzém na nožičkách a v oblasti loketních jamek. Po zakoupení produktu Atopikderm balzám a Atopikderm olej se již po týdenním užívání dostavily výrazné výsledky! Po třech týdnech se ho nám podařilo téměř zcela odstranit! Vyzkoušely jsme různé olejíčky a mastičky a už nám byla předepsána mast s kortikoidy, ale já hledala jen čistě přírodní produkt a našla ho, díky moc!!!! Objednávám další, až se zase objeví, ať ho můžeme zas překvapit!

  • 2009-11-18 14:53:57

    Atopikderm - tělový a masážní olej Salus - vyzkoušel jsem 1 balení a konstatuji pozitivní výsledky. Částečné zklidnění pokožky, skvrny méně výrazné. Jsem spokojen.

  • 19. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Velice dobré na ekzémy nebo suchou kůži

  • 11. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • zklidňuje a dobře se roztírá (vsakuje)
  • MV | 18. březen 2010

    Celkové hodnocení: 60%

    skvělý výrobek, ale ten olej není příliš příjemný kvůli zápachu, taková ta typická vůně pro masti na atopik,stejné účinky má karité atopik od této firmy- Saloos, doporučuji spíše ten, účinky jsou viditelné už po druhém použití

    • Pro
    • perfektně tlumí atopik ekzém
    • Proti
    • nepříjemně voní špatná konzistence
  • 4. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 23. květen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • voni dobre se vstreba a na lupenku je to hotovy zazrak
Lhůta na vrácení 1 rokx