Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Herb Pharma Botuceutical Platinum - biotechnologické sérum na hluboké vrásky 4,5 ml

Kód produktu: z1899

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2018-01-10 13:47:30

    S produktem Botuceutical Platinum jsem velmi spokojena, vyhlazuje vrásky, pleť je zářivá a mladistvá. Určitě si budu výrobek kupovat pravidelně v dalším období.

  • 2016-10-18 12:10:15

    Upřímně jsem spokojená s produktem Botuceutical. Po třech týdnech už jsem viděla rozdíl.

  • 2016-09-20 08:03:33

    Priessnitz kloubní výživa Forte - objednal jsem si pro sebe na zkoušku a zdálo se mi, že opravdu fungují, bolest kolen se snížila. Objednám si je znovu. Botuceutical Platinum bylo objednané pro manželku, která tvrdí, že má svůj účinek.

  • 2016-08-17 08:34:02

    Botuceutical jsem od zakoupení používala dle návodu ráno a na noc. Až teď s odstupem po vypotřebováni celého obsahu séra viditelně mám lepší pleť pod očima i tzv. začínající váčky jsou vstřebané. Jistě si opět sérum koupím.

  • 2016-04-15 13:04:41

    S výrobky Botuceutical Platinum a Botuceutical Gold jsem velmi spokojena, znám je již z dřívějška, ale neznala jsem oční sérum, které po dlouhodobějším užívání stahuje otoky okolo očí a pleť hezky vypíná. Oči jsou jasnější a mladistvější. Sérum na celý obličej opět pleť zpevňuje a vypíná, ale chce to delší užívání výrobku. Mám zralou pleť.

  • 2014-10-10 12:06:31

    S přípravkem Botoceutical Platinum spokojenost nadevše, akorát je to malé balení.

  • 2014-03-31 15:34:36

    S výrobky Herb Pharma jsem velmi spokojená, pravidelně již několik let kupuji Botoceutical Gold a Botoceutical Platinum. Také jsem vyzkoušela Laserceutical. Všechny tyto výrobku skutečně působí na vrásky a výsledky se dostaví poměrně brzy. Myslím, že to pozoruje podle reakcí i mé okolí, i když nejdůležitější je hlavně můj pocit. Vzhledem k tomu, že jsem ročník 1956, mohu potvrdit, že lze oklamat přírodu a vřele doporučuji všem ženám, které chtějí vypadat mladší.

  • 2014-03-31 14:46:03

    Botoceutical Platinum mi je velice příjemný na pleti. Asi po 14 dnech jsem zaregistrovala vyrovnání hlubších vrásek. V mém věku (62) jsem nečekala žádný zázrak, ale byla jsem velice mile překvapena.

  • 2012-10-30 00:00:00

    S tabletami Collagenceutical biovital a se sérem Botoceutical Platinum jsem spokojená.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Ve všemi objednanými produkty (Goji krém, Goji mléko, Goji sušené plody, Botoceutical Platinum) jsem naprosto spokojena. Nemám žádné připomínky a dostalo se mi toho, co jsem očekávala.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, Collagenceutical - emulze na vyplnění vrásek a Botoceutical Platinum - sérum na hluboké vrásky používám a jsem s přípravky velmi spokojená. Nevěřím na zázraky, pokud se vrásek týče, protože tyto jsou přirozeným projevem stárnutí pleti, jen si na ně zvyknout :-) naopak věřím, že vše je o celkové životosprávě a také o pocitu, tedy možná i účinky různých přípravků proti vráskám. Měla jsem pod očima váčky způsobené vleklejší nemocí a užíváním léků atd., po opadnutí váčků i přes dobrou péči o pleť mi zůstaly hlubší rýhy/vrásky pod očima. Nyní mám pocit, že díky pravidelné aplikaci výše zmíněných přípravků se vrásky vyhladily a pleť pod očima je pevnější. Samozřejmě k tomu přispěla i ukončená léčba, více spánku a méně stresu po nemoci. Také jsem si na vrásky asi zvykla :-) Tak jako tak, přípravky této řady mohu jen doporučit, určitě ale používat dlouhodoběji a i já je budu používat nadále.

  • 2010-03-18 15:22:10

    Dobrý den, S vašimi výrobky jsem velmi spokojena, určitě budu objednávku opakovat.

  • Iveta | 26. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

  • Haschová Naďa | 27. duben 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Produkt má velmi vtipný design, a dobře se používá jak doma, tak na cestách, připomíná řasenku, ale skrývá v sobě mnohem více. I zakončení-hrot je super na masáž vrásek a tím i vtírání produktu. Produkt zatím nemohu 100% doporučit, neboť ho používám pouze týden

    • Pro
    • Chtěla jsem vyzkoušet, sérum pro hlubší vrásky. Vyzkoušela jsem jich několik, toto používám sice jen týden, ale zdá se mírné zlepšení
  • 17. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 70%

  • 24. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 70%

  • 2. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 30%

  • 2. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

x