Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Saloos Dárková kazeta Levandule tři kroky ke kráse

Kód produktu: z2656

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2017-09-11 12:35:31

    Květinová voda Levandule od Saloosu je skvělá a má oblíbená, používám ji hlavně v létě na osvěžení tváře.

  • 2017-06-22 07:08:51

    Hydrofilní odličovací olej je příjemný. Na odlíčení stačí malé množství, pleť je po použití jemná. Dobře se odlíčí i oční partie.

  • 2016-10-18 10:05:54

    Bio regenerační obličejový olej vyhovuje mojí dost citlivé pleti, kůže je po něm hebká a příjemně uvolněná. Kupuji opakovaně a střídám s Bio regeneračním obličejovým olejem - Granátové jablko, Ylang-ylang a Argan revital. Všechny jsou perfektní, používám už minimálně dva roky místo krémů.

  • 2016-09-06 08:41:19

    Natur aroma airspray - Citron je perfektní do auta, na toalety, nekýchám z toho - 100% spokojenost. Univerzální octový čistič je super, perfektně ničí skvrny. Hydrofilní odličovací olej - Meduňka je více mastnější, ale také 100% spokojenost.

  • 2016-05-11 11:46:00

    Hydrofilní odličovací oleje od značky Saloos jsou opravdu skvělé. Mám mastnou pleť, takže jsem se trochu bála, že olej jí neudělá úplně dobře, ale naopak. Stav pleti se mnohem zlepšil. Bio regenerační obličejový olej - Levandule je také moc příjemný, rychle pleť regeneruje a pěkně se vsakuje.

  • 2014-07-23 07:37:34

    Přírodní kosmetika, kterou jsem u vás zakoupila, mi velmi vyhovuje. Květinová pleťová voda - Lemon tea tree je příjemná, osvěžující, nestahuje. Po Hydrofilní odličovací olej - Levandule je moje pleť čistá a hebká. Obojí budu ráda používat. Regevit beru denně a cítím se méně unavená, také se mi upravila hladina cholesterolu.

  • 2014-05-05 11:37:00

    Květinová pleťová voda je vynikající výrobek, který má příznivý účinek nejen na pleť, ale i na vlasy. Jsem s ním absolutně spokojena a mohu ho každému jen doporučit. Vyzkoušela jsem tento výrobek i s jinou vůní a všechny jsou výborné.

  • 2014-03-03 09:08:42

    Obličejový olej Levandule je výborný.

  • 2013-11-01 10:36:47

    S produkty Hydrofilní odličovací olej - Levandule, Bio regenerační obličejový olej - Ylang-ylang a Bio regenerační obličejový olej - Avenia jsou úžasné produkty, jsem s nimi moc spokojena, mají krasnou vůni.

  • 2013-04-18 09:22:20

    Dobrý den, děkuji za dotaz a ráda odpovím. S ucelenou řadou výrobků Saloos levandule jsem nadmíru spokojená a je to již 2 balení, které jsem koupila. Sama mám smíšenou problematickou pleť (dříve více, teď už se to nejspíš vlivem věku zlepšuje), na některých místech suché šupinky, na jiných mastnější. Dřívě jsem používala různé produkty na akózní pleť, ale účinek byl vždy jen dočasný. Náhodou jsem na nějakých diskuzích narazila na oleje a další podobné přípravky na obličej. A rozhodla jsem se je vyzkoušet. Kupodivu olej neucpává pory, pleť je po něm krásně jemná a hydratovaná, dokonce se nové akné již netvoří (občas jen před menzes vlivem hormonů). Používala jsem olej teď přes zimu, tak uvidíme, co to udělá v teplých dnech. Výrobky mají příjemnou nevtíravou vůni, která uklidňuje.

    Odličovací olej (1. krok): nejlepší odličovací přípravek jaký jsem kdy používala. Perfektně a šetně odlíčí i voděodolné líčení. Na pleti po odlíčení zůstane mastný film, ale ten se po čase vstřebá, nejlepší je ihned použít na dočištění k tomu určenou vodu (2. krok), pak máte pleť jemnou a hladkou jako dětskou prdelku.

    Pleťová voda (2. krok): tento krok používám občas přímo po odlíčení nebo před namazáním olejem na obličej. Po odlíčení olejem dokáže dočistit a ztonizovat jemně pleť, která je potom svěží, nevysušená (i přesto, že voda má v sobě určité množství alkoholu). Před použitím obličejového oleje dokáže pleť pěkně zvlhčit. Nejlepší kombinace je nastříkat na pleť a hned potom (ještě než zaschne) ji namazat olejem, vláha zůstane uzamčená a pleť je potom více hydratovaná.

    Obličejový olej (3. krok): olej používám ráno i večer. V obou případech postačí po namazání cca 10 minut než se olej vstřebá. Pokud přece jen nějaký olej zůstane, stačí vzít kapesníček a jemně přiložit k pleti a olej odsát. Potom je pleť připravena na make-up. Olej je pod make-up vhodný a narozdíl od jiných výrobku nedělá s make-upem mapy na obličeji. Pozoruji pozitivní vliv na hydrataci pleti a na akné. Na vrásky žádné účinky nepozoruji.

    Tři kroky ke kráse mohu jen doporučit. Co bych výrobci doporučila a uvítala, tak rozšířit řadu třeba o jemný peeling. Mějte hezký den a snad Vám tyto informace k něčemu dobré budou.

  • 2013-01-08 07:34:08

    Levandule je oblíbená pro svoji všestrannost. Potěší nejen smysly, ale i vnitřní zahrádku našeho těla a duši - snadná aplikace - doporučuji pro jakoukoli pleť - obzvláště problematickou.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Výrobky jsou úžasné. Jsem hrozně spokojena. Produkt jsem si vybrala kvůli kladnému hodnocení na jiných stránkách. Rozhodně koupě nelituji a objednám znova.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Bio regenerační oleje Ylang-Ylang a Levandule jsou velice příjemné a pomáhají mi s mou dehydratovanou pletí.

  • 2009-11-01 00:00:00

    S hydrofilními odličovacími oleji od Saloosu (Levandule, Růžové dřevo, Ylang-Ylang) jsem velmi spokojená, našla jsem opravdu kvaliní a šetrné odličovadlo, doporučuji všem, kdo mají citlivou pokožku.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Levandule - hydrofilní odličovací olej 50 ml - levandulové výrobky od Saloosu mám moc ráda, používala jsem je již v těhotenství. Odličovací olej jsem měla poprvé a jsem s ním moc spokojená. Vyčistí opravdu báječně, stačí ho jen troška, takže dlouho vydrží a neštípe do očí, když si odličuji make-up z očí.

  • 2009-11-18 14:53:57

    S regeneračním obličejovým olejem Levandule jsem moc spokojená a to nejen kvůli mé oblíbené vůni. Aplikace je strašně pohodlná a originální. Stačí jen malé množství. Pleť mám krásně jemnou. Nemám pocit mastnoty a nevstřebanosti jako u krémů. Po příchodu do práce v tomto zimním období nemám rudý obličej. Po spotřebování Levandule zkusím další oleje :-)

  • 25. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi jednoduché používání, skvělá účinnost a rozumná cena. Tento výrobek budu určitě nadále používat.

    • Pro
    • Odličovací olej výborně odlíčí i voděodolný makeup, je ho třeba opravdu málo.
    • Proti
    • nic
  • 17. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vydrží dlouho a nedráždí oči

    • Pro
    • dokonale odlíčí nedráždí oči
  • 11. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Uklidňující vůně

    • Pro
    • Nádherná vůně, vyživí krásně pleť, na noc příjemně zklidní.
  • 11. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji pravidelně na mé citlivé oči.

    • Pro
    • Vynikající odličovadlo, stačí kapka a odlíčí perfektně. Nedráždí oči. Nádherná vůně levandule.
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x