Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Diochi Diozon Clear krém 30 ml

Kód produktu: z1897

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2017-04-26 14:35:35

    Diozon Clear krém užívám na aknózní pokožku, je skvělý, konzistence (jako mast) a vůně/pach ozonu nic moc, nicméně viditelně pečuje o pokožku.

  • 2016-10-25 16:29:45

    S přípravkem Diozon Clear krém jsem byla velmi spokojena. Na doporučení známé  jsem ho kvůli problematické pleti neváhala vyzkoušet a výsledek se dostavil téměř ihned. Takže vám děkuji za skvělý přípravek.

  • 2014-09-17 10:10:29

    Ano, jsem s krémem Diozon Clear spokojená. Používám ho delší dobu.

  • 2014-03-31 13:21:16

    Diozon Clear používám na atopický ekzém u dcery, abych nemusela mazat kortikoidy. Krém jí pomáhá, ale v akutním stavu ji prý štípe, tak mažu jen místa ne tak akutní. Nebýt štípání, mažu jí to pořád, nedám na něj dopustit. Doporučila nám ho naše homeopatka.

  • 2013-05-13 07:39:56

    Dobrý den, krém Diozon jsem koupila pro svého 13ti letého syna, který jej používá na akné. Vřídky, které jsou před namazáním "živé" nebo těsně po vymačknutí, se po namazání tímto krémen (většinou na noc, vzhledem k jeho specifickému pachu) výrazně zklidní a zahojí. Mám tuto zkušenost již od staršího syna, který krém v období puberty používal také. Chce to jen odolat jeho zvláštnímu pachu.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, tímto odpovídám na váš dotaz. Přípravek Detoxin od firmy Diochi používá moje dcera. Krevní jaterní testy se celkově zlepšily. Dříve měla žluté bělmo očí, teď už je bílé. Baktevir od firmy Diochi používám při nachlazení a pokaždé stoprocentně pomůže. Diozon clear jsem použila jen dvakrát na opar, stačilo jen dvakrát potřít a opar byl pryč. Váš internetový obchod jsem doporučila i své lékařce.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, Diozon Clear působí pozitivně a velice rychle na kožní problémy.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, s krémem Diozon Clear jsem nadmíru spokojena, skutečně působí tak, jak je uvedeno na etiketě. Používám jej především na pleť a ta se mi již během prvního týdne užívání viditelně zlepšila. Musím uznat, že jde skutečně o kvalitní výrobek.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, s produkty jsem velice spokojena. Mám problematickou pleť a v diskuzi na internetu jsem se dočetla o Diozon krému. Hned jsem ho vyzkoušela a musím říct, že hned druhý den jsem viděla účinek. Takže maximální spokojenost! Určitě si ho zase ráda u vás koupím:-)

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, krém Diozon Clear jsem začala používat asi před rokem, neboť mi jej doporučila moje známá na akné. Je to jediný krém, který mi zabral. Nyní jej používám již jen jednou denně pro udržení krásné pokožky. Vřele doporučuji. Koňskou mast hřejivou používáme doma na bolavá záda a na prohřátí. Super, doporučuji. Olej ze sibiřské jedle používám na výplach úst, velmi se mi osvědčil na afty. Mám rovnátka a toto je jediný přípravek, který mi zmírní bolest a zkrátí hojení, když se už afty objeví.

  • 25. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x