Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze MS Trade Doer Medical Aloe vera & vitamín E 100 ml

Kód produktu: z3229

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2016-04-15 12:56:41

    S lubrikačním gelem Doer Medical Aloe vera jsem velmi spokojená. Nelepí, nezasychá, nedráždí. Je takový, jakého ho výrobce popisuje. Ve srovnání s jinými podobnými i slušná cena.

  • 2014-07-23 07:17:28

    S lubrikačním gelem Doer Medical jsem velmi spokojena, působí přesně tak, jak slibuje informace z vašeho internetového obchodu a nemám k němu vůbec žádné výhrady.

  • 2013-07-11 09:46:47

    Produkt Doer Medical Aloe vera funguje, jak má.

  • 2013-04-02 13:09:02

    Doer Medical Aloe vera - velice příjemná konzistence. Nemám vůbec nic, co bych vytkla tomuto výrobku. Mohu ho všem doporučit.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Byla jsem velmi spokojena s výrobkem Doer Medical Silk a proto jsem se rozhodla vyzkoušet novou variantu s Aloe Vera. Zdá se víc tekutý, vytváří opravdu perfektní velmi jemný film. Je opravdu bez konkurence.

  • 2012-10-30 00:00:00

    S produkt Doer Medical s Aloe vera jsem velmi spokojená.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, Bio Erotika - tělový a masážní olej - olej je velice příjemný, krásně voní, uvolňuje tělo i mysl. Eros 101 Prolong - výrobce uvádí, že oddálí vyvrcholení - ověřeno - souhlasím :-) Doer Medical Aloe vera & vitamín E - olej je hebký a příjemný. PM Chlamydil Extra - koupila jsem ho pro přítele, který měl boreliózu. A i když on to nepřizná, myslím, že mu přípravek pomohl dostat se rychleji zpět do formy.

  • 1. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nezasychá, nedělá žmolky, stačí malé množství a vydrží po celou dobu

  • 30. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi příjemná vůně a velmi příjemné na kůži, zbytek gelu rozhodně vetřít do rukou

    • Pro
    • velmi příjemná vůně a velmi příjemné na kůži, zbytek gelu rozhodně vetřít do rukou
  • 4. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x