loading

Recenze Simply You Elasti-Q Original - tělový krém k prevenci strií 200 ml

Kód produktu: z2711

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2017-09-11 13:20:08

    Se všemi produkty: Bio Prsním olejem, Elasti-Q Originalem a Bio Těhotenským pěstícím olejem lisovaným za studena jsem velice spokojená. Nejen, že skvěle hydratují, ale také mají velmi příjemnou, až uklidňující vůni. Jsem ráda, že jsem si produkty objednala.

  • 2016-10-06 13:46:25

    Produkty Elasti-Q Exclusive tělový krém proti striím a Elasti-Q Original - tělový krém k prevenci strií jsem používala již při prvním těhotenství a nemám dosud na břiše ani jizvičku. Jsem tedy velmi spokojena. Krémy se dobře roztírají a nezanechávají pocit mastnoty. I cena je přijatelná.

  • 2014-04-02 08:03:37

    Používám Elasti-Q Original a jsem s ním velmi, ale velmi spokojená. I moje známá jej používá a nedá na něj dopustit.

  • 2013-05-13 07:35:00

    Dobrý den, výrobky jsou kvalitní a účinné a určitě bych je doporučila, jak prsní a těhotenský olej tak krém Elasti-Q Original. Jsem v 7 měsíci těhotenství a používám je každý den a zatím po striíich ani památka, takže super.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, s Elasti-Q Original - tělovým krémem k prevenci strií jsem spokojená, jeho účinky mám ověřené již delší dobou používání.

  • PH | 21. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    S krémem mám zkušenosti z vlastního těhotenství a proto ho nyní kupuji pro další těhulku:) Krém má příjemné složení, hezky se roztírá a není mastný. Za mě spokojenost.

    • Pro
    • Příjemná vůně, nemastí, hezky se roztírá
    • Proti
    • nic
  • 28. leden 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    používala jsem při obou těhotenstvích a břicho mi pravda nerozpraskalo,otázka je,jestli za to můžu děkovat krému nebo by to bylo i bez něj bez problému.

    • Pro
    • používám preventivně a možná zbytečně
  • 8. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Používala jsem celé těhotenství a byla jsem max spokojená:)

  • 5. červen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 8. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 6. duben 2013

    Celkové hodnocení: 70%

  • 31. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 80%

  • Petra Šenková | 27. červen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

Lhůta na vrácení 1 rokx
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK