Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Synergia Indonal Partner 90 kapslí

Kód produktu: z2385

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2018-01-11 08:45:20

    V červnu 2016 mi byl při preventivní prohlídce zjištěn špatný nález na čípku a i výsledky z cytologie nebyly vůbec pozitivní. Čekala jsem tři měsíce, jestli se s tím tělo nepopere nějak samo, ale v září byl nález ještě mnohem horší. Můj gynekolog mluvil jen o konizaci a léčbě, ale zmínil se i o Indonalu. Hned jsem se podívala na internet a bylo rozhodnuto. Tři měsíce jsem užívala Indonal Partner, poté následovala další prohlídka, kdy se můj stav nezlepšil, ale naštěstí ani nezhoršil. Další tři měsíce jsem měla mít pauzu a Indonal neužívat, dost jsem se bála, že se to opět zhorší, ale v březnu byly výsledky o něco lepší. Od března jsem Indonal zase užívala a v červnu na prohlídce tomu doktor nemohl uvěřit. Čípek naprosto v pořádku a i výsledky z cytologie v pořádku. Můj gynekolog i cytolog tomu nemohli vůbec uvěřit. Až pak mi můj gynekolog přiznal, že mělo mě strach, že s takto špatnými výsledky vůbec nevěřil, že by mi Indonal mohl pomoct. Od října jsem zase Indonal začala brát a v prosinci mě čekala od doktora velká pochvala. Nikde vůbec nic špatného, výsledky v pořádku. Shodou okolností měla špatné výsledky i moje sestra, hned začala Indonal užívat a za tři měsíce byla v naprostém pořádku.

  • 2018-01-10 15:05:27

    S produktem Indonal Partner jsem velice spokojená. Zakoupila jsem si ho kvůli bolestivým cystám, které se mi udělaly v prsu, bolesti byly dost velké, buzení v noci při otočení na daný bok, nesnesla jsem žádné podprsenky. Po asi 3 týdnech užívání tohoto produktu bolesti zcela vymizely, cysty se zřejmě neztratily, ale bolesti jsou pryč.

  • 2017-11-24 13:39:11

    S Indonalem jsem spokojena. Zmizely bolesti spojené s cystami, které se také zmenšily. Budu pokračovat v užívání.

  • 2017-07-10 14:29:47

    Již půl roku bojuji s gynekologickými záněty. Vzhledem k tomu, že jsem velmi pracovně vytížena, byla jsem vždy vyřazena z činnosti a musela jsem k lékaři. Zde už jsem si připadala jako simulant, asi jsem pro ně byla, i když ve stěrech se vždy objevily bakterie, protože mi nakonec předepsali prášek na nervy a Dithiaden. Po nasazení Indolanu (již první den) jsem cítila změnu. Byla jsem se svěžejší, obtíže ustoupily a světe div se, bolesti zad, kterými trpím již 30 let, se mi také zlepšily. Zatím jsem velmi s Indonalem spokojena. Uvidíme dál. Každé zlepšení je výhra.

  • 2014-11-24 11:55:36

    S výrobky Indonal Partner for Woman a Kurkumin komplex jsem velice spokojena. Já užívám Indonal již 8 let na doporučení gynekologa a Kurkumin jsem objednala, když mi od vás přišla nabídka a jsem také velice spokojena. Vřele doporučuji ženám v přechodu, určitě je to lepší než hormonální léčba, která má na organismus negativní účinky.

  • 2014-11-18 11:36:34

    S produktem Indonal Partner for Woman jsem spokojena. Moje ženské problémy se hodně zlepšily. Více budu vědět po kontrole u gynekologa.

  • 2014-01-30 08:26:55

    Při bolesti prsou Indonal pomůže a dlouhodobě. Mamograf mám bez nálezu.

  • 2013-12-20 07:31:29

    Indonal Partner for Woman funguje báječně, hodně věcí se mi zlepšilo.

  • 2013-09-24 07:56:08

    Indonal beru kvůli myomům a cystám na děloze. Stačí využívat jedno balení a děloha je čistá. Goji Kustovnici vidím jako zásobárnu vitamínů. Uvařím si ji do termosky (obsah 0,75 l) třeba do práce. S obojím jsem moc spokojena.

  • 2013-06-18 10:02:10

    Indonal beru již několik let a je to velmi dobrý výrobek, hlavně pro ženy. Totéž mohu spolehlivě říci i o Kurkumin komplexu.

  • 2013-05-28 08:46:43

    S výrobky Indonal Partner for Woman a Imunit Hlíva ústřičná, které jsem si u vás odebrala, jsem velmi spokojená. Hrozila mi operace, neboť se mi objevily cysty v děloze. Můj gynekolog mi doporučil Indonal. Začala jsem se zajímat o tento výrobek a zjistila jsem, že mým problémům z řady produktů Indonalu nejvíce pomůže Indonal Partner for Woman a opravdu tomu tak je. Po kontrole u svého gynekologa cysty zmizely a zůstala jen jedna a navíc se zmenšila, akorát je třeba preventivně tento přípravek brát pravidelně 1x za rok v tříměsíční kúře. Navíc jsem produkt doporučila svým kolegyním v práci a pomohl jim prokazatelně také. Produkt Imunit Hlíva ústřičná jsem věnovala jako dárek příbuzné, měla teď kontrolu u svého lékaře a výsledky byly úplně skvělé. Takže Vám touto cestou moc děkuji.

  • 2012-11-26 08:34:45

    Nemám ještě dobráno druhé balení Indonalu, ale určitě se zlepšilo to, že před měsíčkama nemám pocit nafouklého břicha, zvětšená a citlivá prsa, zda bude mít vliv na myom dělohy, to poznám až později při pravidelné kontrole. Ale celkově se cítím v pohodě. Přeji mnoho spokojených zákazníků.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, přípravek Indonal Partner for Woman 90 kapslí jsem si u vás objednala dle vašeho doporučení již druhé balení. V roce 2007 jsem byla na konizaci děložního krčku (vyšetření před operací - HPV viry, špatná cytologie, po operaci negativní). Situace se nyní opakuje, byla mi opět navržena operace, raději jsem se rozhodla pro váš přípravek, který pravidelně užívám. Zatím jsem shodila 5 kg (z 64 na 59), na kontrolní vyšetření na gynekologii jdu v červnu, poté se vám ozvu.

    Dobrý den, kontrolní cytologické vyšetření jsem měla v červnu skutečně v pořádku, čímž jsem byla velice potěšena a za což moc děkuji. Na HPV viry nebyl vzorek zaslán. Další kontrola v lednu. Po několika zkušenostech s lékařskými postupy upřednostňuji léčbu přírodními prostředky a "vlastními silami", čímž v žádném případě nezavrhuji některé obory klasické medicíny. Indonal si určitě objednám jako prevenci znova na podzim. Vaši lékařskou poradnu jsem doporučila několika známým, kteří se na vaši firmu zajisté také obrátí.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, s produktem Indonal Partner jsem velice spokojena, určitě má příznivé účinky na mé tělo:) Užívám ho teprve měsíc, ale už teď jsem pociťovala menší bolesti v prsou a při menstruaci. Určitě budu dále užívat :)

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, zatím ještě nejsem schopen objektivně posoudit, do jaké míry na mě Indonal Partner příznivě působí. Již od roku 1998 trpím papilomatosou hlasivek a byl jsem již v průběhu této doby 6x operován. Vzhledem k tomu, že, slovy primáře nemocnice Na Homolce, pana MuDr. Jana Pasky, byly moje hlasivky těmito zákroky značně devastovány, navštěvoval jsem také foniatrickou kliniku Doc. Šrama, který na výzkumu boje proti tomutu viru intenzivně pracoval. Jako pokusný králík jsem byl očkován i vakcinou Silgard, které proběhlo ve třech dávkách, ale po dvou letech došlo stejně k recidivě. Naposledy jsem byl operován na podzim loňského roku, jelikož pro mne mluvení začalo být opět již dost problematické a od té doby tak nějak nastal velmi pozitivní vývoj. Můj ošetřující lékař, MuDr. Traboulsi, který mne i naposledy operoval, mi doporučil užívat Indonal, jelikož, jako člen výzkumného týmu pana Doc. Šrama, byl toho názoru, že má opravdu pozitivní vliv na potlačení papilomaviru. V rámci objektivity musím tedy uvést, že podstatné zlepšení mého hlasu jsem pocíti již bezprostřšdně po poslední operaci a Indonal jsem začal brát až přibližně tři měsíce potom. Nicméně pozitivní trend nadále pokračuje a já věřím, že užívání Indonau snad udrží další vznik papilomů na uzdě a moje zjizvené hlasivky zůstanou alespoň ve stavu, jaký v současnosti je, neboď jsem v určité době ani nedoufal, že ještě může nastat. Mohu si totiž již i zpívat :-) !

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, přípravek Indonal Partner for Woman 90 kapslí jsem objednala pro svou známou jako dárek, byla potěšena a tento přípravek užívá a sama si přiobjednala další balení. Dle jejích slov je s přípravkem velmi spokojena, vyskytly se jí cysty v podpaží, vše co jsme si o přípravku přečetly se opravdu stalo - tj. došlo ke zmenšení cyst, otoků i bolestivosti. Po necelých dvou měsících užívání také podstoupila ultrazvukové vyšetření, které též potvrdilo zmenšení cyst. Veříme, že to není jen náhoda a Indonal opravdu pomáhá.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Děkuji za zájem, s přípravky Indonal Woman a Indonal Man jsem spokojen. Tyto přípravky již užíváme preventivně a jsme bez problémů. Na počátku jsme je ale použili při obtížích, které zcela vymizely.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý večer, i já se musím připojit  k velmi pozitivnímu hodnocení přípravku Indonal Woman. Je mi 42 let a před půl rokem mi paní doktorka oznámila lehčí dysplazii na děložním čípku. Stalo se to paradoxně v průběhu mého dvouletého celibátu. O to větší šok to pro mě byl. Nehodlala jsem se s touto diagnózou smířit, a proto jsem velmi intenzivně hledala alternativní možnosti na internetu a našla jsem: Indonal! Brala jsem ho 2x denně po dobu 3 měsíců a kontrolní stěr byl v naprostém pořádku! Žádné změny, žádný virus! Rozhodla jsem se, že ho budu brát i nadále preventivně alespoň jednou do roka. Je to silný antioxidant, čímž člověk určitě nemůže nic zkazit, navíc na přírodní bázi, takže jenom doporučuji!!!

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, nedám na Indonal dopustit. Zbavil mě napětí v prsou a bolesti, v současné době potíží související s menopauzou, návaly, pocení, nespavost. Všem ženám jej vřele doporučuji, stačí jen přidat tabletu rostlinných fytoestrogenů a jste zas v kondici. Tablety vzhledem k důvěře v preparát jsem
    zakoupila i manželovi - prevence onemocnění prostaty.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý večer, obvykle neodpovídám na takovéto dotazy. Ne z nezájmu nebo ignorace, ale z nedostatku času. V tomto případě jsem se ale rozhodla reagovat. Můj příběh se začal odvíjet před rokem, kdy se moje dcera ve svých 25 letech nechala, na doporučení (a za mého finančního přispění) odborného lékaře naočkovat látkou proti rakovině děložního čípku. Po roce - letos - jí byla zjištěna dysplazie děložního čípku, předrakovinový stav se středně těžkými až těžkými změnami. Toto bylo potvrzeno biopsií na onkologii. Na tomto pracovišti dceři navrhli a doporučili konizaci. Kategoricky vyloučili jakoukoliv možnost či naději řešit či zmírnit stupeň postižení jinou metodou než okamžitou operací. Odsunuli jsme s dcerou operaci o tři měsíce, přestože nás lékaři poučili o nebezpečí rakoviny. Dcera již v tuto dobu navštěvovala lékaře - homeopata, který jí už v dětství hodně zdravotně pomohl, a který byl přesvědčen, že jí i v tomto případě pomůže. V této situaci jsem se dočetla na stránkách internetu o přípravku Indonal a dceři jej objednala. Kromě toho dcera ještě navštěvuje jednoho léčitele (fyzioterapeuta). Jako matka bych udělala cokoliv, abyh dceři pomohla (podle feng-shui jsme čistili její byt atd.). Tři  měsíce jsme trnuli jak dopadnou kontrolní výsledky, modlila jsem se ať se stane zázrak,  ať se výsledky zlepší aspoň o stupínek. Výsledky přišly a to s negativním výsledkem - s nulovým postižením! Indonal v tom sehrál určitě pozitivní roli, ale nebyl sám, jak jsem popisovala. Omlouvám se, že moje odpověď je možná příliš emotivní, ale moje nervy dostaly zabrat. Rovněž klesla v mých  očích prestiž klasických lékařů. Podle mne je už diskutabilní i očkování v tomto věku (25), nejraději bych před ním varovala. Indonal si již kupuji rovněž pro sebe.

Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x