Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Saloos Bio Jojobový olej lisovaný za studena 50 ml

Kód produktu: z1164

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2017-09-11 13:24:35

    Jojobový olej už mám po několikáté a maximálně mi vyhovuje. Tělový peeling je také výborný. Pleťový krém Barekol moc nevoní:(, ale skvrnky mi přijdou světlejší.

  • 2016-09-20 08:11:18

    Už jsem si u vás zakoupila 2x Jojobový olej a jsem velice spokojena. Určitě si budu kupovat další. Vstřebává se bezvadně, krásně se roztírá. A cena je dobrá. Kupovala jsem si krémy, které byly drahé - více jak 1500,- Kč a výsledek je stejný jako s Bio Jojobovým olejem. Už jsem ho doporučovala.

  • 2016-08-25 09:04:08

    S přípravkem Jojobový olej jsem velice spokojena a už jsem ho doporučila dál.

  • 2014-09-11 10:00:02

    Kokosový olej je výborný, mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti. Jojobový olej jsem použila poprvé a také jsem spokojená.

  • 2014-06-26 08:07:35

    S produkty Bio Olej slunečnicový, Mandlový olej a Jojobový olej lisovaný za studena jsem spokojený.

  • 2014-03-14 07:54:55

    Jojobový olej je super na vlasy po umytí. Dobrý na suché vlasy.

  • 2014-02-18 11:59:36

    Po použití jojobového oleje je pleť hladká a příjemná. Co se týká Super Česneku, jsem spokojená. Při každém vstávání mě dost bolely nohy (než jsem je rozchodila) a to je teď pryč.

  • 2013-06-24 09:48:03

    Oleje kupujeme od této značky velmi často a jsme spokojeni.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, Výrobky Bio Celulinie - tělový a masážní olej a Jojobový olej lisovaný za studena používám, jsou velmi příjemné a jsem spokojena.

  • 22. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám na pleť a ruce.Jsem maximálně spokojena.

  • 27. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý, úžasně hydratuje. V zimě, kdy je kůže vysušená a pne, neznám nic lepšího. Když si ho chcete mazat na celé tělo vystačí tak na týden :-)

    • Pro
    • Skvělý!!!
  • 5. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Olej používám teprve pár dní, ale už je vidět, že opravdu zmírňuje projevy akné. Kvůli složení (je to vosk) však nemusí vyhovovat každému. Je nutné používat jen pár kapek a vmasírovat je do vlhké pleti, jinak vám pleť spíše zhorší než zlepší. Zatím jsem spokojená.

    • Pro
    • příjemná vůně uklidňuje jednoduchá aplikace reguluje akné, pleť zůstává čistší a hebčí
  • 1. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

Lhůta na vrácení 6 měsícůx