Doprava ZDARMA od 1 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení ZDARMA
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316

Recenze Refectocil Barva na řasy a obočí Refectocil 15 ml

Kód produktu: kDKR0813

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 14. duben 2019

    Celkové hodnocení: 80%

    Barva dobrá (mám č. 3), výdrž menší než klasická barva z drogerky, ale celkově práce s ní je mnohem jednodušší, zábavnější a hlavně intenzitu barvy neovlivní to, kolik barvy na obočí nanesete. Barví i kůžu, což je pro mne ideální :)

    • Pro
    • Super manipulace, člověk není všude opatlaný, barva krásná, neštípe, nepálí, nesmrdí, nic.
    • Proti
    • Kdybych si nenašla návod na netu, tak z toho, co je přiložen, spíš nepochopím, jestli mám tedy vše potřebné nebo ne.
  • 2. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt znám . Nemám ho poprvé. Velmi dobře se nanáší a nebudu váhat u Vás zakoupit ještě jiné produkty. Např. rtěnku č. 220, kterou jsem nikde nemohla sehnat. Velká spokojenost.

  • 25. únor 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší barva jakou znám. Používám ji spoustu let :)a používat budu nadále.

  • 22. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní.

  • 22. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Barvy Refectocil jsou super.

  • 29. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    uvidíme,až vyzkoušíme

  • 2. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Nekupovala jsem řasenku, ale barvu na řasy. Používám ji několik let. U vás jsem jen nakoupila. Produkt dávno znám.

  • 21. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 60%

    zatím neodzkoušeno, nevím

  • 20. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi dobře barvit obočí a řasy, to je profesionální barva.

  • 23. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám ho v salonu a je super.

  • 3. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Opakovaná spokojenost

  • 18. březen 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Velmi dobrý produkt, hezky barví - ne kůži, velká spokojenost

  • 9. únor 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    výrobek doporučuji, používám již několik let. Výborně drží, bez problémů se nanáší.

  • 8. únor 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Koupila jsem již podruhé, s barvou na obočí a řasy jsem velmi spokojena

  • 16. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    nejlepší barva, jakou jsem vyzkoušela

    • Pro
    • perfektně barví i hodně šedé obočí, dlouho vydrží beze změny barvy
  • 5. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Rychlá a snadná aplikace. Barva dobře drží.

  • Bětule | 5. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Barvu na obočí používám už roky, jsem spokojena.

  • 31. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    Barva vydrží týden. Aby barva chytila je potřeba ji tam nechat minimálně 30 minut.

  • 23. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 80%

    Spokojenost, už nemusím navštěvovat pravidelně kosmetické salóny. Zhotovím si v klidu z domova za zlomek ceny. Vydrží mi balení na několik kúr.

    • Pro
    • Výrazná barva. Kvalitní balení. Trvanlivost zboží. Bez alergenů
    • Proti
    • Cena by mohla být na tak malé balení nižší. Vyšší kryvost obočí a řas.
  • Lola | 8. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborná, dlouhodobý efekt, kupuji opakovaně

dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy