Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Natural Medicaments Beauty Bust Balance 120 kapslí

Kód produktu: z3216

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2017-08-29 08:25:17

    Já už delší dobu užívám tabletky bust balance. Začala jsem je brát před několika léty kvůli klimakterickým potížím a opravdu mi velmi zmírnily nepříjemnosti s tímto obdobím spojené. Dala jsem na to, co jsem v recenzi o nich od jiných uživatelek přečetla a vidím, že se to vyplatilo. Zkouším je občas vysadit, ale když se obtíže vrátí, tak se vrátím k tomuto doplňku taky.

  • 2017-08-03 13:26:54

    S produktem Beauty Bust Balance jsem spokojená, mají se užívat 4 tablety denně, já jsem užívala jen 2 a pociťuji zpevnění a vyplnění prsou. Nejedná se ale o zvětšení prsou ve smyslu, že bych si musela kupovat nové podprsenky, to ne, jde opravdu jen o sympatické vyplnění:-) Včera jsem dobrala poslední tabletky a pokud budu pociťovat nějaké ochabování, objednám si je znovu:-)

  • 2016-10-06 13:03:44

    S Beauty Bust Balance jsem byla moc spokojená. Měla jsem dokonce i pravidelnou menstruaci, velice dobře jsem se i cítila.

  • 2016-09-27 14:21:53

    Výrobek Beauty bust balance beru už cca rok. Krásně mi spravil cyklus a po vysazení antikoncepce mi pomáhá srovnat hormony. Je to znát nejen na délce cyklu, ale i na pleti. Takže Beaty bust kupuji pravidelně a jen tak nepřestanu. Rozhodně doporučuji na srovnání cyklu.

  • 2015-03-18 13:05:31

    Produkt Beauty Bust Balance si u vás objednávám pravidelně. Jsem s ním spokojena.

  • 2015-03-09 07:43:39

    S produktem Beauty Bust Balance spokojena jsem. Není to má první objednávka zde, produkt se mi osvědčil dlouhodobě, děkuji, děkuji.

  • 2014-09-29 15:29:47

    Děkuji za možnost vyzkoušet váš produkt Beauty Bust Balance. Ráda vám sdělím pozitivní reference, které jsem s nadšením již osobně sdělila kamarádkám. Mám tři děti a před půl rokem jsem odkojila nejmladší z nich. Jelikož kojení "zabralo" skoro pět let vkuse, měla jsem z pevného poprsí č.2 povadlé ani né jedničky. Rozhodla jsem se vyzkoušet produkt Beauty Bust Balance, neboť nejsem zastáncem plastických operací. Díky měsíčnímu užívání produktu mám opět pevné dvojky. S pozdravem velmi spokojená uživatelka produktu Beauty Bust Balance, který ocenil i můj manžel:)

  • 2014-09-17 09:56:23

    S výrobkem Beauty Bust Balance jsem spokojena. Pořídila jsem si ho na urovnání hormonální nerovnováhy a naplnil mé očekávání.

  • 2014-07-07 08:55:16

    Beauty Bust Balance jsem zakoupila již několikrát a jsem velmi spokojená. Prsa jsou pevnější a zvětšeny o 1 velikosti, tedy č. 3 a jsem fakt moc spokojená. Pro netrpělivé zákaznice chci jen podotknout, že se kapsle musí užívat dlouhodoběji, aby byl znatelný efekt. Po 1 krabičce tolik nepůsobí, ale je to přírodní produkt, takže vhodný na několik měsíců užívání a pak je efekt znatelný.

  • 2014-05-21 08:26:55

    Beauty Bust Balance je na posílení hormonální rovnováhy v období klimakteria výborný.

  • 2014-03-31 11:49:06

    Po užívání produktu Beauty Bust Balance se mi prsa nezvětšily a ani nezpevnily. Ale překvapilo mne, že mi zmizely cysty v prsou, které jsem měla mnoho let.

  • 2014-01-20 11:46:14

    S produktem Ra-Vit jsme naprosto spokojení. Kupuji ho pro svou dcerku (6 let) a opravdu je výborný na imunitu. Vyzkoušeli jsme kdejaký sirup, ale tento nám konečně zabral. Vždy ho dám na konci prázdnin a jak letos, tak minulý rok, dcerka nemarodí téměř celou zimu, dříve každý měsíc. Beauty Bust Balance mi po měsíci upravil velmi nepravidelnou menstruaci a též nepříjemné bolení při, které již vymizelo. Děkuji za skvělé produkty a přeji stále spokojené zákazníky!

  • 2013-12-23 08:45:00

    Preparát Beauty Bust Balance vnímám jako kvalitní fytoestrogen, který mi pomohl zabránit vedlejším příznakům přechodu. Hlavně mi přestaly růst chloupky nad horním rtem a také se mi zpevnily prsa. Rozhodně si ho opět objednám, protože je super.

  • 2013-12-23 08:40:27

    Celkově jsem s výrobky velmi spokojená. Po užívání kapslí Beauty Bust Balance mě přestala bolet před menstruací hlava. Collagenceutical používám pravidelně již asi 2 roky a jsem s ním velmi spokojená. Pleť je vypnutá a vrásky jsou opravdu vyplněné. Oba výrobky mohu doporučit.

  • 2013-11-19 12:06:44

    Výrobek Beauty Bust Balance jsem chtěla hlavně kvůli problémům v přechodu. Mám to už vyzkoušené, zlepšuje mi náladu a nejsem tak unavená. Prsa nejsou větší, ale trochu plnější jsou.

  • 2013-10-02 12:55:47

    S výrobkem Beauty Bust Balance jsem spokojená, cítím zklidnění, pocení je mírnější.

  • 2013-09-11 11:48:12

    Jsem spokojená jak s distribucí výrobku Beauty Bust Balance, tak i se samotným výrobkem. Je pro mě důležité, že se jedná o přírodní produkt. Skutečně pomáhá, zpevní prsa, ale je zřejmě nutné každý rok kúru opakovat (už jsem jednou asi před dvěma lety přípravek zkusila).

  • 2013-09-03 07:50:44

    Aloe prima gel je vynikající, užívala jsem ho na detoxikaxi organismu. Beauty Bust Balance - prsa se zpevnily cca po měsíci užívání.

  • 2013-08-19 13:14:08

    Produkty Beauty Bust Balance a Super Lecitin + E fungují tak, jak mají. Beauty Bust Balance jsem zakoupila už po druhé. Jsem s ním nadmíru spokojená.

  • 2013-08-19 10:16:45

    S výrobkem Beauty Bust Balance jsem velmi spokojena. Změny prsou nepozoruji, ale změny na kůži těžce postižené ekzémem jsou patrné.

dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy
Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x