Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316

Recenze Saloos Bio regenerační obličejový olej - Granátové jablko

Kód produktu: z3367

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2019-03-11 13:53:38

    Obličejové oleje od Saloosu miluji, jasmín jsem zkusila poprvé, z počátku mě lehce vyděsila jeho nevšední, celkem silná exotická vůně, ale ta záhy vyprchá, pleť není mastná, přitom hezky zvláčněná (nemám ještě vyzkoušeno s make-upem), teď už je mi aroma tohoto oleje dokonce příjemné i po otevření lahvičky.

  • 2015-03-03 07:33:32

    S výrobky Regenerační obličejový olej a Bambucké máslo jsem naprosto spokojena. Mám suchou pleť a dělaly se mi na nose a bradě šupinky, které při nanešení make-upu byly vidět. Obličejový olej - Granátové jablko používám ráno a večer. Dost se mi pleť zlepšila a po nanešení se i rozzáří. Oba výrobky mohu vřele doporučit.

  • 2014-12-11 10:07:23

    U očí se mi sem tam dělal slabý ekzém a ten již po krátké době užívání regeneračních obličejových olejů - Ylang-ylang a Granátové jablko zmizel. Oleje se mi lépe roztírají, když si před tím navlhčím ruku vodou. Karité balzám Granátové jablko používám na dekolt, je celkem tuhý, takže musím přitlačit, abych něco měla na prstech a musím to udělat vícekrát, abych natřela krk a dekolt. Celkově mám z produktů dobrý pocit, oleje za krém již nevyměním.

  • 2014-10-20 08:56:55

    Obličejový olej granátové jablko je vynikající.

  • 2014-08-26 13:29:28

    Hydrofilní odličovací olej - Ylang-Ylang je pro mě ideální. Stačí malá kapka a make-up je rázem pryč.
    Bio regenerační obličejový olej - Granátové jablko působí na moji pleť úžasně, je opět pružná a svěží. Opět stačí malá kapka a pleť se rozzáří. Vaše produkty jsou ideální jak pro nás starší ženy, ale i pro mladé, které mají problém s pupínky, akné a jinou problémovou pleť. Mojí dceři po pár dnech zmizely pupínky a pokožka je jasnější. Děkuji a určitě se k vám a za vašimi produkty budeme vracet.

  • 2014-03-03 09:21:24

    Obličejový olej granátové jablko je dobře roztíratelný, nezanechává mastnou pleť a hlavně suchá pleť zůstává dlouho bez pocitu napnutí. Má výborné dávkování - kapátkem. Po třech dnech používání je pleť vypnutá, svěží. Po týdnu jsem viděla i zlepšení vrásek kolem očí. Vynikající kvalita výrobku.

  • 2013-02-05 07:54:03

    Regenerační obličejový olej Granátové jablko opakovaně používám - pár kapek do dlaně promíchat s nočním nebo denním krémem.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, s výrobkem Granátové jablko - regenerační obličejový olej jsem tak spokojena, že si ho po spotřebování objednám znovu. Přeji příjemné odpoledne.

  • milena | 5. březen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    spokojenost s výrobkem

    • Pro
    • snadná aplikace, přirozená nevtíravá vůně
  • 1. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Pleť je po něm hebká a voní.

  • 2. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný výrobek

    • Pro
    • lepší než krém
    • Proti
    • cena by mohla být nižší
  • 8. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji. Používám převážně na noc.

  • 31. květen 2015

    Celkové hodnocení: 30%

  • Barbara | 21. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • prijemna vune rychle se vstrebava prijemny pocit na obliceji
  • 12. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. červen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 15. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • výborně se vstřebá, nenechává mastný pocit. Kupuji ho pravidelně mamince a je s ním nadmíru spokojená
    • Proti
    • nic
  • 2. březen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 3. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • Jitka | 3. červen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • pěkně pleť zvláční, ale mám ho chvíli, tak uvidím.
    • Proti
    • Zatím nic.
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy