Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Herb Pharma Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml

Kód produktu: z1906

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2014-06-26 08:10:23

    S výrobky Zelená káva Extra, Lubrikační gel Comfort Silk, Šťáva z Aloe a Decoletteceutical jsem velice spokojená. Určitě budu objednávku opakovat.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Přípravek Decoletteceutical je velmi dobrý, ve svém věku (68) již nemůžu čekat zázraky, ale po měsíčním používání se mi viditelně zpevnila pokožka na krku i dekoltu.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, výrobek Decoletteceutical jsem objednávala jako dárek pro svou maminku, která si ho přála a je z toho nadšená. Vyzkoušela mnoho takových krémů, ale až s tímhle je spokojená a účinek je viditelně znát. Věřím tomu, že za krátkou chvíli budeme objednávat znovu

  • 11. červen 2012

    Celkové hodnocení: 50%

    Po 3 nedělích používání nevidím sebemenší změnu.

    • Pro
    • Dle popisu výrobku jsem čekala trochu nějaký vypínací účinek
    • Proti
    • Myslím, že je škoda investovat do tohoto výrobku peníze...
  • Naušová Bronislav | 6. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    problém s věčně opalovanou kůží používám produkt krátkou dobu, abych zatím viděla nějaký výsledek doporučím

    • Pro
    • snadná aplikace dobré výsledky
  • 23. květen 2011

    Celkové hodnocení: 60%

    Celkem dobrý.

  • 13. únor 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Byla jsem oslovena v kamenném obchodě, kde tyto produkty nabízely, po vyzkoušení, skutečně pleť je krásně hebká a příjemný pocit. Ale měli to tam za šílené peníze některé přípravky oproti této firmě u které nakupuji, až o 400-600,-Kč dražší. Přípravek Vám dámy i páni mohu jen doporučit, skutečně je pleť hebká, vypnutá, jemná, nesmíte mít však mít hroší kůži.To je jasné. V příštím nákupu, je jen nutné hlídat si ceny

    • Pro
    • Cena tohoto přípravku je velmi dobrá zakoupilajsem ho zde, jelikož cena v kamenných obchodech je o 400,- vyšší Přípravek je perfektní
    • Proti
    • žádné zápory
  • 23. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x