Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Chemek TopGold - deodorační antimikrobiální sprej do obuvi 150 g

Kód produktu: z261

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2013-06-04 12:28:42

    Produkty TopGold - deodorační antimikrobiální sprej do obuvi, TopGold - deodorant s chlorofylem, TopGold - deodorant s arnikou a TopGold - deodorant s měsíčkem jsem objednala, protože jsem je nemohla sehnat v žádném obchodě ani v lékárně na českobudějovicku. Jsou účinné a cenově přijatelné. Jsme s nimi spokojeni.

  • 2013-01-28 12:29:57

    S deodoračním sprejem do obuvi jsem velice spokojen, používám ho již dlohodobě. S vašimi službami jsem také spokojen.

  • 2012-12-05 08:26:03

    Deodorační antimikrobiální sprej spolehlivě odstraňuje pachy z obuvi. Výrobek splňuje očekávání.

  • 2012-11-30 13:00:22

    Acidophilus 6 miliard používám, protože nejím téměř žádné mléčné výrobky a doufám, že mi nahradí jogurty :), mohu potvrdit, že jsem bez potíží co se trávení a vylučování týče, je možné, že se na tom tento produkt podílí. Sprej do obuvi je dobrý, příjemně voní, používám ho na noc, aby v botách vyschl.

  • 2012-11-30 12:55:05

    Deodorační antimikrobiální sprej kupodivu funguje. Manžel má velký problém se zápachem nohou, ale kdykoliv použije tento sprej do bot, tak je to ok. Doporučuji i ostatním, nám se doma ulevilo všem.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Deodorační antimikrobiální sprej do obuvi fakt zabírá. Používáme ho už roky.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Deodorační antimikrobiální sprej do obuvi je super, asi jediný, který zabírá manželovi. Předtím vyzkoušel vše možné a bez uspěchu, zápach nohou byl nesnesitelný. Až po použití tohoto spreje je to o moc lepší. Musí se ale boty stříkat pravidelně! Acai berry jsem používala jen měsíc a né příliš pravidelně, ale pozorovala jsem drobné změny na postavě, zvlášť v oblasti břicha, které mě zůstalo po porodu. Myslím, že pokud bych brala vyšší dávky a několik měsíců po sobě, byl by výsledek dobrý. K tomu troška sportu a byl by dost dobrý.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, s deodoračním sprejem jsem velmi spokojená, používáme ho již řadu let.

  • 11. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný sprej do bot, osvěží a dezinfikuje.

x