Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Dermacol Dlouhotrvající make-up (24h Control Make-up) 30 ml

Kód produktu: kDKR0702

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 31. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 10%

    Nemůžu hodnotit balíček stále nedorazil

  • 24. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Nej make-up, co jsem kdy vyzkoušela. Používám už roky. Krásně se roztírá, pěkně kryje, nevysušuje pleť, neleskne se. S kombinací podkladové báze a pudrem je ještě lepší.

  • 24. srpen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt pravidelně užívám již delší dobu, vím tedy, co si objednávám

  • Míla T. | 11. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    kupuji pravidelně kvalita- cena fajn doporučuji

  • Ivana | 20. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám již delší dobu.Pleť je po nanesení make-upu sametová a sjednocená.Pěkně kryje.

  • 9. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji , Stačí malinko , krásně kryje, je lehký . neucpává póry. Vyzkoušela jsem poprvé a určitě né naposledy .

    • Pro
    • Úžasný, krásně se nanáší, je takový lehký- sametový , dobré krycí vlastnosti. Pleť po něm není hned masná a lesklá . Vydrží .
    • Proti
    • Nic , možná cena ?
  • 30. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    S make upem jsem velice spokojená, vydrží opravdu celý den.

  • 28. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý make up

    • Pro
    • Skvěle kryje a je příjemný
  • MJ | 14. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně je to nejlepší make-up, který jsem kdy vyzkoušela. Krásně se nanáší a perfektně kryje (i ekzém a nedráždí ho :-)). Lze jen doporučit.

    • Proti
    • Žádná proti jsem nenašla
  • Denis | 27. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    splnil mé očekávání

    • Pro
    • výborně kryje, dlouho vydrží
  • Magda | 20. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velice kvalitní makeup za rozumnou cenu. Doporučuji!!

    • Pro
    • Velmi dobře se nanáší a stačí malé množství. Vytváří sametovou a přirozeně vypadající pleť. Příjemná vůně. Opravdu vydrží dlouho.
  • Edvuška | 20. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný, pořád si jej kupuji

    • Pro
    • krásně kryje je otěruodolný dobře se nanáší neucpává póry nejlepší make up co znám
    • Proti
    • nic
  • Jana H. | 5. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Kvalitní make-up za přijatelnou cenu.

    • Pro
    • Velmi dobře se roztírá /ale vždy používám bázi pod make-up/, pleť je po něm taková pěkná sametová, barevně sjednocená, svěží a přitom matná. Krycí schopnost střední, skryje drobnější nedostatky.
    • Proti
    • proti nic
  • 11. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    velmi příjemný pocit, dlouhá trvanlivost

  • 22. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobře se roztírá, vydrží dlouho

  • 24. květen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Osvědčená kvalita.

  • Anna Č. | 11. duben 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Dobře kryje,je potřeba pečlivě rozetřít,raději menší množství. Pro zkušenější :)

    • Pro
    • příjemná konzistence,hebká pleť,dobře kryje
    • Proti
    • nesplyne úplně s pletí,při větším nebo opakovaném natření,můžou vzniknout tmavší"mapy"
  • 23. březen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Výrobek používám už delší dobu a jsem velmi spokojena

  • 1. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    nakupuji opakovaně a jsem s výrobkem spokojena

    • Pro
    • výborně kryje
    • Proti
    • žádné
  • Nancy | 27. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý výrobek, dobře vypadá.

    • Pro
    • Skvělý výrobek
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy