Doprava ZDARMA od 1 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení ZDARMA
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316

Recenze Dermacol Dlouhotrvající make-up s výtažky z kaviáru a zdokonalovací korektor (Caviar Long Stay Make-Up & Corrector) 30 ml

Kód produktu: kDKR0725

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 22. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný make-up, má vyšší kryvost. Výhodou je korektor ve víčku. Mám ho již poněkolikáté. Za nevýhodu produktu trošku považuji balení. Make-up se z lahvičky bere

  • Stanislava Blešová | 15. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Již dříve jsem ho pužívala a tak jsem chtěla opět vyzkoušet. Je výborný

    • Pro
    • Dobře kryje a nestahuje.
  • 4. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Nemám výhrady, u mě je Dermacol králem makeupů, zejména těch maximálně krycích.

    • Pro
    • Tento makeup používám již velmi dlouho a s oblibou se k němu vracím. Takže doufám, že nebude patřit mezi další mé oblíbené stálice, které z trhu nenápadně zmizí... Oceňuji perfektní výdrž, krytí a prakticky o něm ani nevím. Takže za mě super!
    • Proti
    • Možná jediné mínus - malé množství korektoru...
  • Božena Zajícová | 27. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    dobrý obchod

    • Pro
    • mě vyhovuje na 100
    • Proti
    • nic
  • Martina | 5. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem spokojená

    • Pro
    • je příjemný krásně voní a pleť se rozáří.
    • Proti
    • nevím
  • 21. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    pro starší pleť ideální

    • Pro
    • dobře roztiratelný,nezvýrazňuje vrásky
    • Proti
    • nepraktické nabírání mejkapu
  • Radomila | 9. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Můžu doporučit.

    • Pro
    • Dobře se s ním pracuje. Dobře kryje.
    • Proti
    • Nevím jak bude vyhovovat špachtlička u malého zbytku make-upu
  • Jitka | 7. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    je příjemné konzistence

    • Pro
    • obsahuje i korektor
    • Proti
    • balení není moc praktické
  • 19. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    odpovídá cena, make-up pro starší

    • Pro
    • dobře roztiratelný
  • Eliška Burianová | 25. květen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Dobře se aplikuje, kryje potřebná místa na pleti.

    • Pro
    • Dobře se aplikuje.
  • 23. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektně sedí a zakrývá malé nedostatky. Jsem s ním velice spokojená.

    • Pro
    • Perfektně sedí a zakrývá malé nedostatky.
  • 4. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    jsem moc spokojená

    • Pro
    • vyhlazuje a výborně kryje
  • 18. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

  • Hanka | 9. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 60%

    cena odpovídá kvalitě

    • Pro
    • Příjemná konzistence, dobře se s ním pracuje, středně vyhlazuje¨, odstín i pro porcelánovou pleť
    • Proti
    • korektor neodpovídá moc odstínu makeupu, příjde mi na korektor docela tmavý, tmavší jak makeup, což mě příjde škoda, protože korektor se hodně používá na kruhy pod očima atd....příjde mi, že korektor úplně se dobře nezapracoval do pleti.
  • Dagmar Volfová | 9. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Úžasný produkt.

    • Pro
    • Jedná se o výborný make up
  • 23. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    dobře se nanáší nestahuje kůži vypadá přirozeně celkově obličej omladí

  • 29. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

  • Martina | 4. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Je příjemný na obličeji
  • 17. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy