Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Herb Pharma Gyntima Probiotica vaginální čípky Forte 10 ks

Kód produktu: z2856

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2017-11-21 14:12:45

    Gyntima Probiotica vaginální čípky jsou dobré jako prevence, když je žena náchylnější na mykózy, nemají žádný vedlejší nepříjemný účinek, jako je svědění, štípání nebo pálení, ale jsou zklidňující hned při prvním náznaku rozpouštění.

  • 2017-06-29 12:28:05

    S vaginálními čípky Gyntima Probiotica jsem byla velmi spokojená, jsou účinné.

  • 2016-10-07 09:43:03

    Čípky Gyntima můžu určitě doporučit. Velká spokojenost.

  • 2016-10-05 10:02:25

    Oba přípravky Femigel s olejem Tea Tree a Gyntima Probiotica vaginální čípky jsou velmi kvalitní a vyhovují mi, jako prevence drobných ženských potíží skutečně vynikající.

  • 2014-05-21 08:37:18

    S Gyntima Probiotica vaginálními čípky jsem byla velice spokojena, projevy se výrazně zmírnily.

  • 2014-02-14 09:16:21

    Výrobky Gyntima Probiotica vaginální čípky Forte a Super Acidophilus jsou perfektní a zabírají. Byla jsem u gynekologa a žádné kvasinky se od té doby neobjevily. Děkuji moc! Konečně sucho, musela jsem roky nosit vložky, děsné, otravné. Nechci to už zažít :-)

  • 2013-11-29 09:27:42

    Gyntima čípky mně pomohly, nevěřila jsem tomu, že budou tak účinné.

  • 2013-08-19 14:37:35

    Děkuji moc, ani nevíte, jak jsem šťastná. Dávám si preventivně Gyntima čípky a paráda. Stále jsem měla pálení při močení, bylo to hrozné, už jsem nevěděla, co mám dělat. Každou chvíli se to opakovalo. I po pohlavním styku jsem měla výtok a svědění. Ještě jednou vám moc a moc děkuji za taký výrobek,  jakým jsou čípky a určitě je budu doporučovat ženám okolo.

  • 2013-08-08 07:57:52

    Čípky Gyntima zabírají, jsem spokojená. Už nemusím chodit po doktorech, budu objednávat pořád.

  • 2012-11-19 10:08:41

    Gyntima vaginální čípky jsou opradu účinné. Od doby, kdy jsem začala tyto čípky používat, se mi nevrací kvasinkové záněty. Výborný produkt. Moc mi pomohl.

  • 2012-11-19 10:08:01

    Gyntima vaginální čípky jsou účinným lékem pro boj s kvasinkovou infekcí. Rychle uleví od nepříjemného svědění a pálení. Nedráždí sliznici. Doporučuji všem ženám, které trpí kvasinkami.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, zatím jsem vyzkoušela tyto produkty: Gyntima Probiotica vaginální čípky Forte - spokojena (už jsem objednávala dříve) a Gyntima mycí gel - spokojena (dříve jsem použila Gyntimu pěnu, vyhovovala mi také).

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý večer, probiotické čípky forte jsou, co se působení týká intenzivnější, účinné a dobře snášenlivé. Výborná "první pomoc". Ophthaceutical krém mám již podruhé a mohu potvrdit účinost. V porovnání s cenou nabízená kvalita odpovídá výsledkům.

  • 6. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy
Lhůta na vrácení 6 měsícůx