Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316

Recenze Le Chaton Hydratační krém s kyselinou hyaluronovou

Kód produktu: kDKR1639

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 16. září 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkty La Chevre odoberám a používam 30 rokov. Paráda.

    • Pro
    • Kvalita
  • 7. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    používám dlouhodobě, myslím, že na svůj věk mám pěknou plet

  • 3. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    myslím, že cena odpovídá kvalitě a jak říká výrobce, je to francouzská kvalita za českou cenu, s tím plně souhlasím

    • Pro
    • tuto značku používám již dlouhá léta a jsem maximálně spokojena a všem doporučuji, spousta lidí mi chválí plet, proto značku určitě měnit nebudu
  • 21. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    tento krém jsem koupila poprvé, ale kosmetiku le chaton používám už dlouho, protože je kvalitní

  • Alena Šplíchalová | 7. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    mám velmi suchou pleť, stárnoucí s vráskami kolem očí, zkušenost s produktem vynikající, vřele doporučují starším dámám

    • Pro
    • vynikající hydratace pro stárnoucí pleť
  • 3. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Pleť je po používání krásně hydratovaná, určitě se zlepšila kvalita pleti.

  • Pavelková | 17. leden 2015

    Celkové hodnocení: 70%

    vhodný pro můj typ pleti

    • Pro
    • spokojena
  • Jana Nováková | 22. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Hydratuje pleť, dobře se roztírá, je vidět účinek na zjemnění vrásek. Rozhodně si ho koupím znovu.

    • Pro
    • výborný krém pro suchou plet. Je mastnější, používám na noc.
  • 28. září 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    mám pocit příznivého účinku na kvalitu pleti

  • 12. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vynikající

  • miluše | 24. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji,je dobrý i na citlivou pleť,nedráždí

    • Pro
    • dobře se vsákne,není mastný,kůže je jemná
  • Hanah | 22. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Nemám nic co bych tomuto krému vytkla. Je úplně úžasný a vždy se k němu vracím. Je mi skoro čtyřicet a mám pocit, že díky tomuto krému je má pleť jako pleť batolete. Používám ho zvláště v létě. Občas ho kombinuji s krémem Trezor. Tento krém patří mezi mé favority.

    • Pro
    • Perfektně hydratuje.
  • 12. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    - výborný krém - pleť po něm vypadá odpočatě a vyhlazeně - trochu mastný, používám na noc

  • 9. červen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Už jsem tuto značku měla a jsem velice spokojena.

  • Kateřina Nováková | 9. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • bezva pro citlivou pokožku
    • Proti
    • -
  • Jana Lehotská | 22. leden 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    Tento krém už si nekoupím.

    • Proti
    • Řídká konzistence, pleť se s tímto krémem nepříjemně leskne.
  • 30. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Používám týden-mám citlivou pleť, prozatím naprostá spokojenost, pleť je díky kyselině hyaluronové, která váže vodu, viditelně mladší, pleť se nemastí, takže za mě opravdu mohu jen doporučit. Je to kvalitní krém, jeden z mála, po kterém nejsem "flekatá"

    • Pro
    • Hned po použití krému výrazně jemnější pleť, dlouhodobý účinek, jemná parfemace, krém není mastný
    • Proti
    • snad jen vyšší cena
  • PAVLA | 17. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento krém mi vyhovuje, kvalitou i cenou.

    • Pro
    • Je perfektní, dobře se roztírá, je vhodný i pro citlivou plet.
  • Lenka | 7. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný krém. Kombinuji s Trésorem na den, protože Trésor je perfektní podklad pod make-up. Kyselina hyaluronová je v mých končinách nestárnoucí hit, čekala jsem lehoučkou konzistenci, ale tento hutnější krém jsem nakonec uvítala - používám na noc, spotřeba je minimální a už první ráno "poté" se dostavil efekt dětsky jemné pokožky, ani stopy po suchých místech. Opravdu si nemůžu vynachválit, za Trésorem pro mou pleť druhý nejlepší krém od La Chévre a v kombinaci nejde o takovou finanční újmu. Tahle kosmetika o pleť pečuje, nedráždí, ale naopak zklidňuje, jemně "zdravě" voní. Stojí o něco víc, ale vyplatí se do ní investovat, myslím si, že je to nejlepší česká kosmetika. Balení jsou hygienická a umožňují správné dávkování, takže vydrží dlouho. Jsem velmi spokojená.

    • Pro
    • Opravdu kvalitní cenově dostupný, pěstící hydratační krém. Jsem nadšená.
    • Proti
    • Neexistují proti. Snad je jen pro mou pleť lehce hutnější, já osobně používám na noc.
  • 26. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    několikaletá dobrá zkušenost s touto značkou

    • Pro
    • pleť mám krásně jemnou a je vidět výsledek
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy