Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Eucerin Intenzivní vyplňující denní krém proti vráskám pro suchou pleť SPF 15 Hyaluron-Filler 50 ml

Kód produktu: kEU044

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 19. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    Používám pouze krátkou dobu, nemohu objektivně hodnotit.

  • 2. duben 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    použivam ho již dlouho.naprosto super.

  • 21. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Oba krémy používám již několik let a jsem plně spokojená.

  • K.M. | 18. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Všechny výrobky značky Eucerin mi opravdu vyhovují, dobře se vstřebávají a působí pozitivně i na citlivou pokožku. Jsou jen velmi jemně a příjemně parfemované.

  • Jaroslava Vokrouhlecká | 19. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro mně je to to nejlepší, co používám. Já ale nejsem "kosmetický" znalec. Tyto produkty jsem odhadla a trefila do černého. Mám dojem, že jeho používání je opravdu vidět. A to chceme ne ?

    • Pro
    • zatím nejlepší
  • 22. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Za přijatelnou cenu celkem kvalitní krém.

  • Milena Topičová | 3. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Eucerin používám již víc jak dva roky,pleť rozjasní a opravdu na vrásky funguje.Pleť nezůstává mastná .

    • Pro
    • Používám ho již druhým rokem 100% funguje.
  • 28. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji všem s přibývajícím věkem

    • Pro
    • Pleť není suchá, velice dobře se vstřebává Jako jediný mi vyhovuje, žádná alergie
  • 8. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    HYDRATUJE, PLEŤ JE PO JEHO APLIKACI ÚŽASNÁ

    • Pro
    • VÝBORNÝ SKVĚLÝ
    • Proti
    • NEJSOU ŽÁDNÉ
  • Jana Profousová | 5. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Při používání tohoto produktu mám lepší pleť, dokonce bych řekla , že vypadám mladší.

  • Drahuse Podolkova | 17. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Úžasný krém,dobře roztiratelný,mám po jeho aplikaci jemnou a rozzářenou pleť.Doporučuji

    • Pro
    • Chtěla jsem krém vyzkoušet
  • 4. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    jsem spokojená

  • 26. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    vřele doporučuji

    • Pro
    • výborně se vstřebává jemné vrásky mizí příznivá cena
    • Proti
    • nic
  • Bajerova | 24. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    tento produkt maximalně vyhovuje moji pleti

    • Pro
    • jsem velmi spokojena
  • 21. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • výborný
  • Zdena | 22. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • příjemná vůně, dobrá roztíratelnost
    • Proti
    • docela drahý
  • 19. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

  • 18. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy
x