Doprava ZDARMA od 1 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení ZDARMA
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316

Recenze Dermacol Lehký fixační pudr (Invisible Fixing Powder) 13,5 g

Kód produktu: kDKR0755

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 7. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprosto spolojená

    • Pro
    • Krasny finish
  • 1. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásně zmatní pokožku, a přitom není vůbec vidět

  • 29. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento pudr pouzivam uz roky, nechci nic jineho, je jemnoucky, skvele matuje ...

    • Pro
    • Nejlepsi pudr na svete Perfektne matuje Dermacol je zkratka znacka kvality
    • Proti
    • Maly obsah
  • Milu | 19. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Snadná aplikace

    • Pro
    • Super pudr
  • 27. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Jeden z nejlepších pudrů vůbec

    • Pro
    • Zafixuje makeup na celý den Je opravdu transparentní, takže sedne všem barvám pleti Balení obsahuje štětec
    • Proti
    • Špatně se nabírá z balení
  • 9. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    máte pocit, že si na obličej nic nenanášíte,skoro nic neubývá, ale nic se pak nemaže a barvy drží, jak hrom. Hlavně nemáte pocit lepidla

    • Pro
    • úžasná věc
  • Andrea Kokešová | 28. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    najlepší fixačný puder na tejto planete :-D

    • Pro
    • toto je výrobok výrobkov zafixuje makeup na trištvrte dňa úplne s prehľadom moje mastné "Téčko" nevydržalo ešte v živote tak dlho zmatnené a hlavne tá bezkonkurenčná cena
    • Proti
    • NIČ
  • 21. leden 2015

    Celkové hodnocení: 70%

    dobře fixuje mejkap

    • Pro
    • nezvýrazňuje vrásky-malé množství
  • Radomila | 9. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Přījemný a dobře zapisuje.
    • Proti
    • -
  • 1. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám roky a jsem maximálně spokojena. Je obzvláště vhodný i pro veeeeelmi bledou pleť, vydrží celý den, super kryje. Skvělý pudr!

  • 22. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobře se nanáší. Vhodný i pro bledule.

    • Pro
    • Dobře se nanáší. Vhodný i pro bledule.
  • 23. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    neviditelné zafixování, dobrá cena

  • Gabča | 11. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Pudr je velmi dobrý, krásně zmatní, vcelku i kryje ale ne moc aby nebyl vzhled typu mouky, překvapily mě i dva typy nanášení - štěteček i houbička o kterém jsem ani nevěděla, jinak je to v krabičce velmi pěkně a prakticky uspořádané, také nehrozí že by se Vám celý pudr rozsypal. Doporučuji!

    • Pro
    • krytí nanášení výdrž vzhled po nanesení možnosti nanesení - štěteček nebo houbička
    • Proti
    • na štětečku se pudr moc dobře nenanáší, s tím jsem ale počítala a tento štěteček od pudru využiji na tvářenku, proto jsem ho tam i chtěla ^^
  • JL | 23. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný pudr!

    • Pro
    • - světlý odstín (Light) - ultralehký - vytváří sametovou pleť - déle se po něm nelesknu
    • Proti
    • - trošku nižší cena by nebyla zlá...
  • Dominika H. | 11. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásně matuje tvář, vydrží celý den. Bez barvy, neviditelný. Bez ucpání póru, vůbec nejde cítít, že je ne tváři. Vyzkoušela jsem již více takových produktů, ale Dermacol nejvíce vyhovuje. Menší množství za více peněz. (Dříve bylo větší balení 30g nyní 13g)

    • Pro
    • Krásně matuje tvář, vydrží celý den. Bez barvy, neviditelný. Bez ucpání póru, vůbec nejde cítít, že je ne tváři.
    • Proti
    • Menší množství za více peněz. (Dříve bylo větší balení 30g nyní 13g)
  • 25. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprostá spokojenost

  • Pavlína | 12. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro ženy, které mají problém s mastivostí pleti

    • Pro
    • Krásně matující
  • jana | 25. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to dobrý kvalitní pudr, za dobrou cenu. Nejlepší z drogerkových sypkých pudrů, jaké jsem měla.

    • Pro
    • jemný, neparfemovaný, skvělá barva
    • Proti
    • nevydrží tak dlouho
  • 23. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    výborně doplní make-up

  • 18. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Používám jedině tento pudr
    • Proti
    • Dermacol by možná mohl vymyslet lepší balení pro tento pudr,aby se pak lépe nanášel
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy