Doprava ZDARMA od 1 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení ZDARMA
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316

Recenze Dermacol Make-up Cover pro jasnou a sjednocenou pleť 30 g

Kód produktu: kDKR0724

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 3. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    tak tohle je pecka.trapim se z ocnimi kruhy snad od narozeni,navic jsem chronicky nespavec a starosti se taky podepíšou.zkousela jsem uz všechno mozne,od gelu,pres korektory az po naplasti a bez vysledku.s pleti problém nemam,ale kruhy me kazi celkovou visaz.tohle je absolutni jednicka.malinke množství proklepu pod oci,na to nanesu jiny makeup a jsem spokojena po cely den.moc me tenhle výrobek zvedl sebevedomi,fakt doporucuji vsem,co ma tyhle problemy.na celou tvar nenanasim,bojim se masky,jak tu většina zakaznic pise,ale nekdy zkusim vyzkoušet jako vecerni makeup.

  • 16. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    zatím malá zkušenost, měla jsem objednat tmavší barvu

  • 1. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    celková spokojenost

    • Pro
    • dlouho vydrží
    • Proti
    • zlatá tubička se láme, ta bílá původní vydržela
  • 2. únor 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Velice silně krycí, vyhovuje mi

  • 18. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednoznačně jeden z nejlépe krycích make-upů, žádný co jsem dosud vyzkoušela neuměl perfektně zakrýt pigmentovou skrvnu na obličeji.

    • Pro
    • Perfektní krytí, mám pigmentovou skvrnu, kterou zakryje, nepoužívám na celý obličej pouze na to co chci zakrýt, budu objednávat ještě jeden, světlý na zimu, ted mám tmavší protože mám ještě dost opálenou pleť z léta
    • Proti
    • uvítala bych menší balení/ nižší cenu, nebot se hodně využívá spíše jen na zakrytí drobných míst. Trvá dlouho než se vypotřebuje, raději bych měla malé levnější balení, ale více odstínů.
  • Magdalena Marková | 3. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Dermacol Cover make-up 207 jsem objednala i podruhé.

  • IRA | 26. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    super pletˇ

    • Pro
    • super krytí
    • Proti
    • žádné
  • vera | 22. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    používám již mnoho let a nemá konkurenci

  • Jana Zalabáková | 4. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    používám ho již od 18 let a nenalezla jsem lepší

    • Pro
    • krycí schopnost, velice levný
  • 29. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý krycí prostředek na nedostatky pleti. Hezky zakryjeme a přetáhneme naším oblíbeným make-upem. Čímž si nezpůsobíme dojem masky místo obličeje, ale hezkého a příjemného vzhledu. Vhodný pro aknózní pleť i k zakrytí nedostatku spánku pod očima. Výborně kryje i pigmentové skvrny. Není vhodný na celoobličejové natření, ale jako korekční make-up, který přetáhnete např.hydratačním make-up em...

    • Pro
    • Výborně kryje nedostatky! Přesto, že je mu vytýkáno, že působí jako maska, není určen k tomu napatlat si tím celý obličej. Hezky zakryje nedostatky, které pak běžným make-upem dosjednotíme a výsledek je dokonalý!!!
  • 20. květen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Zde jsem si objednala světlý odstín, ale je na mě až moc světlý. Takže pokud si vybíráte odstín-nedbejte na to a neobjednávejte si světlejší. Já to udělala a byla to chyba. Jinak krásně kryje, ale připadá mi, že je až MOC hustý.

  • borriquito69 | 3. květen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Není to na celý obličej ,ale jako korektor je fajn :)

    • Pro
    • Kryje super
    • Proti
    • Poměrně dost vysušuje a zvýraznuje suchou kůži + vrásky
  • 12. březen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Jako korektor slouzi bajecne. Jako make-up ano, ale pocitat s velmi silnym krytim. Vypada to, ze by mohl bez problemu zakamuflovat i tetovani. K dostani spousta odstinu a neni problem michat.

    • Pro
    • Perfektni kryti. Opravdu staci jen malo. V pohode lze pouzit i jako korektor
    • Proti
    • Nepouzila bych to jako make-up i kdyz mam rada silne kryti.
  • 7. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji už po několikáté. Jsem maximálně spokojená.

  • 7. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborně kryje. Kupuji už po několikáté

  • Verča | 13. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    K tomuto produktu jsem se dostala za pomocí známé, která si jej velmi pochvalovala. Já jsem s tímto make-upem velmi spokojená a hodlám s ním pokračovat i nadále. S jeho kvalitou jsem velmi spokojená.

  • ET | 7. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    S obsahem spokojenost v kazdem pripade i cena skvela neco malo pres 100kc.

    • Pro
    • perfektni kryti cehokoliv i v tenoucke vrstvicce, svetlounky odstin ktery se da sehnat pouze na netu, je to snad vsem znamy make up, neni co dodat, nejlepe funguje kdyz se micha s v podstate s jakymkoliv lehcim make upem a pak nanese stetcem na oblicej nebo houbickou.
    • Proti
    • to baleni se uz za ty roky snad mohlo zmenit do neceho praktictejsiho nez je hlinikova tuba.... co myslite lidi z firmy DERMACOL!!!!!!!!!!!!!
  • Jitka | 7. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    stačí ho maličké množství

    • Pro
    • dobře se roztírá
    • Proti
    • je trochu do oranžova
  • 24. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Výborné krytí. Ale je nutné dávat jen velmi malé množství, jinak člověk vypadá jak maska.Levný.

  • 21. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Pokud make-up "naředíte" něčím dalším (krém, podkladový krém, tekutý make-up), získáte skvělého pomocníka pro krytí větších nedokonalostí pleti, který vydrží celý den.

    • Pro
    • vysoké krycí schopnosti vydrží celý den
    • Proti
    • špatná roztíratelnost Nehodí se na suchou pokožku - vysušuje maže oblečení
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy