Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Dermacol Matující pudr na problematickou pleť (Acnecover) 11 g

Kód produktu: kDKR0734

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Marketa | 14. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    krasne a jemne kryje, nemam moc zkusenosti s pudry, ale tento je opravdu velmi prijemny a velmi dobre se aplikuje

  • 8. leden 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Zakoupeno k makeupu ze stejné řady

  • Alžběta | 3. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 50%

    Pudr není špatný, svou zmatňující funkci plní, jak má. Ale příště si koupím nějaký jiný s klasickou kruhovou houbičkou.

    • Pro
    • Pudr zmatní pleť.
    • Proti
    • Dodaná houbička zaujme svým zvláštním tvarem, který má ale ostré hrany, takže při nanášení pudru občas "škrábe" (do nosu, spodních víček nebo i do vystouplých tváří). Také nevím, čím přesně se má projevit jeho určení pro problematickou pleť. Oproti jiným pudrům nepozoruji rozdíl.
  • marta | 28. leden 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    První nákup této značky, příjemně překvapil, nejen složením ale i cenou :-)

  • 19. červen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji pro smíšenou a mastnou pleť

    • Pro
    • Lehký, matující, šetrný
  • NoTears | 21. únor 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Určitě dobrá volba pro lidi s normálním tónem pleti, pro bledule asi jak pro koho.. Dost dobrý poměr kvalita/cena.

    • Pro
    • -hezky matuje -docela vydrží
    • Proti
    • -na mě moc do růžova i ten nejsvětlejší odstín
  • Atevi | 11. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost, koupím si znovu

    • Pro
    • Pleť po použití působí přirozeně Dlouho vydží, dobře kryje, neotírá se
  • Radushe | 25. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

    • Pro
    • Dobré krytí, dobrá cena, funguje proti akné
    • Proti
    • nevím
  • Kvetinka | 20. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    s timto typem pudru jsem maximalne spokojena, pouzivam ho po cely rok (mam smisenou plet)

    • Pro
    • barva je prijemne nenapadna, konzistence prijemna, matujici efekt vydrzi v prubehu dne a pudr v zadnem pripade nezanasi plet
  • Šárka | 30. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Používám ho už dlouho, jsem vždy spokojená
  • Antonie Marie Šmejkalová | 2. leden 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Krásně maskuje, pro problematickou pleť ideální
  • 20. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. únor 2013

    Celkové hodnocení: 50%

  • Monika Povová | 19. leden 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    ..

  • 20. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 16. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. březen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x