Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Omega Pharma Oční gel 25 g

Kód produktu: z381

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2018-01-10 14:57:55

    Oční gel používám v podstatě denně, kvůli unavě očí z Pc, a má úžasnou účinnost. Oči se osvěží a hlavně se zrak hodně vylepší, koukání je čisté a člověk má pocit, že dostal nové oči. Také mi to pomáhá tím pádem od bolesti hlavy, když nejsou unavené oči, hlava mne nebolí a cítím se svěže.

  • 2014-06-16 14:48:57

    Aloe vera jsem zakoupila pro svou dceru a vnuka, byli stále nemocní. Myslím, že jim oběma pomohl. Kopřivu jsem užívala já, když jsem měla zánět průdušek. Sice jsem skončila taky na antibiotikách, 14 dní jsem odolávala, snažila se léčit jen bylinkama, ale myslím, že preparát je dobrý spíš jako prevence. Když nemoc propukne do aktivního stadia, tak už asi moc nepomůže. Ovesná koupel pro 16 měsíční vnučku, u které se projevil atopický ekzém, pomáhá. Oční gel je výborný, zklidňuje při alergii a oči se rychle uklidnily. Aloe vera nosní spray je výborný, vnukovi moc pomáhal při alergické rýmě. Doporučuji.

  • 2014-04-02 08:32:48

    Oční gel hodnotím velice kladně a doporučuji každému, koho jako mne svědí víčka. Po aplikaci se oko uklidní. Zubní pastu Bílý Diamant používám, zdá se mi, že se tolik netvoří zubní kámen. Od výrobce Energy mám i pastu Silix - je super osvěžující.

  • 2013-05-27 13:40:26

    Oční gel skutečně zklidňuje okolí podrážděných a unavených očí. Od sebe i dalších mohu potvrdit, že je to dobrý praktický pomocník pro úlevu očím - např. po operaci zákalu, únavě očí při práci na PC, obecně při stárnoucích očích, které se mají sklon podráždit. Je to spíš welness než medicína, prostě velmi příjemné.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, Oční gel je velice příjemný, obzvláště po celém dni koukání do obrazovky PC. Lékaři v takové věci nevěří, ale domnívám se, že mi světlík pomohl i při léčbě opravdu závažného zánětu v očích. Nevyléčil, ale celková léčba probíhala mnohem rychleji, než jsem už bohužel u těchto chronických zánětů zvyklá.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Oční gel (Altermed) - skvělý, jsem s ním velmi spokojená (oči se mi po něm uklidnily a používám ho velmi často - jsem alergik a hledala jsem něco, co by mi pomohlo se zarudlýma a bolavýma očima, kapky nefungovaly, ale gel zabral krásně). Aloe vera nosní sprej - nepoužívám příliš, ale myslím, že můžu ohodnotit jako dobré. Zubní pasta WP Aloe vera - jsem velmi spokojená. Aloe vera gel 99,5%  - nejsem si úplně jistá účinností, myslím, že dříve užívaný odjinud byl lepší, ale je to jen subjektivní pohled. Masážní gel Play Massage 2v1 - v pohodě, již jsem znala a kupovala jsem na jistotu. Rakytníkový krém na ruce (Weleda) - vynikající, jsem velmi spokojená.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Stejně jako při předchozích nákupech jsem byla spokojená. Oční gel je pro unavené oči (práce s počítačem) skutečně výborný, cítím i zlepšení po užívání Očního elixíru. Autolékárničku jsme dosud nepoužili...

  • 2009-11-18 14:53:57

    Dobrý den, oční gel už používám dlouho, toto bylo 3. balení - je vynikající, už si bez něj ráno nedokáži vůbec představit, úžasně probere oči a tím celého člověka.. když mě přes den oči začnou pálit, je to opět neocenitelný pomocník a večer usínám s příjemným pocitem, že se mi oči nechtěji zavrtat hluboko do hlavy...

  • 25. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 14. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 50%

Lhůta na vrácení 6 měsícůx