Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Dermacol Řasenka pro objem a délku řas (Obsesión Volume & Length Mascara) 12 ml

Kód produktu: kDKR0708

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 8. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní řasenka. Prodlužuje řasy a krásně se s ní pracuje :-)

  • Ludmila / kosmetička/ | 8. únor 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    kartáček řasenky by měl být hustší,plnější.Ale na bohatší řasy naprosto stačí.

  • hana | 2. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    dobrá kvalita za rozumnou cenu

  • VEČERNICE | 1. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    VÁNOČNÍ DÁREK

  • 21. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučujeme

    • Pro
    • Hodně tmavá
  • 20. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    dobře drží krásně prodlužuje řasy bez vůně je třeba nanést více vrstev, aby byly řasy výraznější, ale to je individuální, někdo má raději jen jemné přírodní líčení

    • Pro
    • dobře drží krásně prodlužuje řasy bez vůně
    • Proti
    • je třeba nanést více vrstev, aby byly řasy výraznější, ale to je individuální, někdo má raději jen jemné přírodní líčení
  • 17. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Mohu jen doporučit

    • Pro
    • Vydrží celý den Hezký vzhled očí
  • 24. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 70%

    používání je fajn zvedá oběm řas

    • Pro
    • Řasenka s kvalitním kartáčkem
  • 29. květen 2015

    Celkové hodnocení: 40%

    Za tuto cenu jsou na trhu řasenky s mnohem lepší funkčností

    • Pro
    • Cena Kartáček
    • Proti
    • Spíše zhušťuje než prodložuje Špiní víčko pod spodními řasami
  • 2. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • dlouhé řasy
    • Proti
    • nevím
  • stolpmi1 | 17. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    S kartáčkem se moc dobře nepracuje. Trochu černí pod spodními víčky.

    • Proti
    • S kartáčkem se moc dobře nepracuje. Trochu černí pod spodními víčky.
  • 23. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Vynikající, nedrolí se a ni nerozmazává, výborně se aplikuje.

    • Pro
    • Vynikající a rychlé nanášení. Používám jej dlouho. Řasenka dlouho vydrží, jde časem naředit jemně vodou a dá se ještě používat. Vyhovuje i hnědá, nejen černá barva.
  • 27. září 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Nejlepší řasenka na trhu,která mi plně vyhovuje a mimojiné nezanedbatelný fakt-příznivá cena.

    • Pro
    • Kvalita,tradice,bez jakýkoliv známek alergických reakcí,snadné odstranění pouhým umytím teplou vodou.
  • 4. září 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Rozhodně doporučuji.

    • Pro
    • Dobře kryje.
  • 20. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    ve hnědé variantě dle mého názoru kvalitní řasenka za příznivou cenu. Není pro ty, které očekávají výrazné nalíčení.

    • Pro
    • snadná aplikace nežmolkuje neopadává přirozený vzhled
  • 4. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    mám citlivé oči, takže běžně mám s řasenkama problém, u této řasenky žádné problémy s pálením nebo slzením očí nepozoruji. Barva je natolik jemná, že řasy opravdu jenom zvýrazní, takže vypadají stále velice přirozeně. Není to nic pro někoho, kdo používá výrazné a nápadité líčení.

    • Pro
    • v hnědém provedení je jedna z mála za příznivou cenu
  • 23. září 2011

    Celkové hodnocení: 60%

    spíše bych si nekoupila znovi

  • 30. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Perfektní nalíčení.
  • 10. únor 2018

    Celkové hodnocení: 50%

    Průměr

  • 16. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Tuto řasenku používám každodenně a jsem s ní spokojená.Dělá hezké řasy.Snadno se nanáší
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy
Lhůta na vrácení 6 měsícůx