Doprava ZDARMA od 1 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení ZDARMA
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316

Recenze Skin-Cap Skin-Cap šampón 150 ml

Kód produktu: z222

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2019-03-10 18:21:05

    Už je používám nějakou dobu a jsem s nimi spokojen, zbavily mě problémů s atopickým ekzémem.

  • 2017-09-11 13:01:35

    Skin-Cap spray i Skin-Cap šampón jsou super, nic jiného manželovi na lupénku nezabírá, jak šampon i spraymůžeme jen doporučit.

  • 2017-02-16 08:45:31

    Skin-Cap šampon má výborné účinky. Měla jsem vyrážku ve vlasech, jejímž původem byly kvasinky. Přes zimu nošením teplé čepice se projevy dost zhoršily a vyrážka se rozšířila do celé zadní části hlavy. Vše, co jsem na vyrážku použila, působilo jen napůl a jen krátce po umytí nebo aplikaci krému, gelu atd. Až Skin-Cap šampón, na který jsem četla spoustu pozitivních recenzí mi opavdu přinášel úlevu od příšerného svědění až pálení. Ale musela jsem ho používat každý druhý den na mytí hlavy a to jsem se už opravdu nemohla dočkat. Chce to vytvrvat, protože této výrážky se velice těžko zbavuje. Mně to trvalo celé 2 měsíce, než jsem dosáhla uklidňujících výsledků. Nyní Skin-Cap šampon používám jednou týdně, protože když je teplo, tak se vyrážka ráda vrací.

  • 2016-10-21 09:33:44

    Skin-Cap šampón používám cca 14 dní a problémy s lupy postupně odeznívají. S produktem jsem spokojená.

  • 2014-12-29 09:05:40

    Šampon Skin-cap mohu jen doporučit. Letos se mi dal atopický ekzém do vlasů, na pokožce hlavy jsem měl rudé fleky a silně to svědělo. Doktor poradil mazat hlavu Flucinarem, což si nedovedu vůbec představit. Patlat mast na hlavu. Skusil jsem několik antibakteriálních šamponů z lekárny, dočasně to uklidnilo, ale stále pokračovalo. Váš šampon při prvním použití trochu pálil a hrozně hřál, nechal jsem pár minut a opláchl. Již druhý den bylo znát rapidní zlepšení. Svědění přestalo. Třetí den jsem opakoval už bez pálení jako s běžným šamponem. Fleky postupně blednou a jsou již sotva znatelné. Zatím stále používám každý třetí den a je to super. Díky a všem doporučuji. Lékař mi řekl, že ho mohu používat, ale to zlepšení je prý po jeho práškách a masti. Ale já vím svoje, jeho mast jsem vůbec nepoužil. Nechám ho přitom.

  • 2014-09-02 07:58:44

    S výrobkem Skin-cap šampon jsem spokojená. Tohle je už moje druhé balení šampónu. Lupénku mi to samozřejmě nevyléčí, ale drží ji hodně pod kontrolou. Tak zatím nejlepší volba. Děkuji.

  • 2014-07-24 09:32:53

    Skin-Cap šampon používá manžel už asi 10 let, má na hlavě výron lupénky cca 5x5cm. Použitím šamponu se pokožka zklidní (zůstává červená), neloupe se a tím i nesvědí. Jsme s tímto šamponem spokojeni.

  • 2014-03-19 12:08:22

    Už pár let trpím na seboroickou dermatitidou. Doktorka mi doporučovala šampón POLYTAR LIQUID, ten už není v prodeji a proto jsem se porozhlížel po jiném přípravku. Vyzkoušel jsem jich řadu, ale žádný neměl požadovaný účinek. Až na jednom diskuzním fóru jsem našel odkaz na Skin-Cap šampon. Vyzkoušel jsem ho a jsem nadmíru spokojen, takže můžu jenom doporučit.

  • 2014-02-04 08:14:08

    Skin-cap šampon je velmi dobrý pro psoriatiky, jsem s ním velmi spokojená. Mám i pocit, že zmírňuje padání vlasů.

  • 2014-01-27 08:40:56

    Skin-cap šampon mi pomohl od seboroické dermatitidy. Mohu jenom doporučit, oproti ostatním šamponům mi doopravdy pomohl.

  • 2013-10-03 07:18:17

    Se Skin-cap šamponem jsem během týdne viděla zlepšení, fakt doporučuji všem.

  • 2013-06-14 11:03:11

    Vše bylo v pořádku, s produkty Skin-Cap krém, Greposept kapky, Mladý ječmen, Goji Kustovnice čínská sušené plody, Skin-Cap šampón jsem spokojena, jenom chválím.

  • 2013-05-03 08:17:24

    Dobrý den, manžel používá Skin-cap krém již několik let a je s ním spokojený.

  • 2013-05-03 07:48:37

    Skin-cap krém - velice účinný krém v konzistenci mléka při svědící ekzémové pokožce. Na pokožce chvilku pálivý pocit - zvlášť nepříjemný pro malé děti, finančně drahá záležitost. Ale protože patří mezi nejúčinnější krémy, nedám na něj dopustit. Šupinatou, zarudlou a svědící pokožku dokáže rychle zklidnit, což je velký přínos pro člověka, který má potíže s ekzémem.

  • 2013-04-24 12:41:01

    Můj pětiletý syn trpí atopickým ekzémem. Koupila jsem tento krém, protože jen velmi nerada používám kortikoidní přípravky, které škodí zdraví. Výsledek je ten, že hormonální mastičky jsem vyhodila a už několik let používám v případě potřeby Skin-cap. Vždy je okamžitá úleva a do 3 dnů fleky pryč. Malý zázrak mezi krémy. Nechápu, proč ho nedoporučují lékaři místo hormonálních mastí. Všem moc doporučuji jeho koupi. Vyplatí se.

  • 2013-04-18 08:37:58

    Dobrý den, koloidní stříbro - je příjemné, nemnoží se bakterie. Karité balzám na rty - výborný, je mastný, což je na rty ok. Skin-Cap krém - je nejlepší na atopický ekzém - podle toho, co jsem dosud vyzkoušela. Na rozdíl od Karité balzám Atopikderm - ten je moc mastný a ucpává póry. Jednoznačně nejlepší je Skin-Cap krém, který rozhodně budu objednávat i nadále. Díky, že jste.

  • 2013-04-02 11:52:50

    Skin-cap krém je opravdu účinný krém na synův ekzém. Výborná pomoc při ekzému.

  • 2013-03-12 07:56:53

    Padaly mi vlasy a měla jsam bolestivé stroupky ve vlasech. Na doporučení neteře jse si kopila Skin-cap šampón a už nemám žádný problém. Vlasy mám zdravější padájí měně a stroupky jsou pryč. Jsem spokojená a objednám si ho zase.

  • 2013-02-14 07:55:36

    Produkt Skin-cap sprej používam při lupénce do vlasů, zabírá.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Dobrý den, ráda vám poskytnu svoji zkušenost s produktem Skin-Cap spray, který jsem si u vás zakoupila, několik desítek let trpím v důsledku onemocnění žaludku, jistou formou lupénky na loktech a koleni. Neexistuje lék, který by tento problém 100% vyřešil, ale tento produkt značně zklidní zasažená místa a i z estetického hlediska jsou postižené oblasti méně nápadné. Tento výrobek mohu doporučit.

dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy