Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Clinique Tekutý make-up pro problematickou pleť Anti-Blemish Solutions (Liquid Makeup) 30 ml

Kód produktu: kDKR0432

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 7. duben 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento make up miluji. Úžasně drží, zmatní pleť na celý den a dokonce i léčí akné. Jedinou nevýhodou je, že drobátko zvýrazní suchá místa. Ale není to nic hrůzostrašného. Je to jeden z nejlepších make upů, jaké jsem kdy měla :-)

  • Lisa | 21. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    perfektní krytí, opravdu hypoalergenní, léčí projevy problematické pleti

    • Pro
    • nejlepší make up pro nesnášenlivou a problematickou pleť- léčí
  • 9. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    plet po naneseni vypada zdravie, zjednocene a schova skoro vsechny nedokonalosti

    • Pro
    • neucpava pory, vhodny pro problematickou plet
  • Andrea Kokešová | 28. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    super pre normálnu až mastnú pleť

    • Pro
    • nádherný odtieň krásne kryje štetcom sa skvele roztiera - pozor prstami absolútne nie
    • Proti
    • nevhodné pre suchú pleť, suché miesta zvýrazní a budete ako šupináč krytie super, ale rozhodne si nemyslím, že by dokonale zamaskoval i väčšie akné
  • 22. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost

  • 4. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Perfektní, doporučuji

  • Adéla | 20. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně doporučuji. Koupila jsem již druhou lahvičku a myslím, že už měnit nebudu.

    • Pro
    • Dobré krytí Zároveň s krytím léčí akné Výborně drží a je matný, není tedy třeba použít pudr Nejsvětlejší odstín perfektně mé pleti sedí Jedno balení dlouho vydrží - při každodenním používání 11 - 12 měsíců!
    • Proti
    • Je dražší, ale vzhledem k tomu, jak dlouho vydrží a k jeho kvalitě, je cena tomu úměrná..
  • Denisa Berankova | 13. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Něj make up pro mou pleť

    • Pro
    • Úžasný make up! Sjednocená pleť, bez pocitu masky
    • Proti
    • Nic
  • 24. červen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Lehký, příjemný na obličeji, ale až tak moc nekryje

  • Romy | 17. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    nejlepší make up vůbec

    • Pro
    • nejlepší make up vůbec
  • 4. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    Tento odstín si už nikdy nekoupím

    • Pro
    • lehce roztíratelný, dobře krycí, rychle zasychá
    • Proti
    • je moc oranžový
  • Margaretta | 16. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem moc spokojená.

    • Pro
    • Moc příjemný makeup, dobře se roztírá. Nedělá efekt masky. Opravdu zmatňuje.
    • Proti
    • Cena a balení bez aplikátoru - makeup se vymačkává z pevné tuby.
  • 10. červen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    trochu vysušuje

    • Pro
    • odolný, vydrží a celkem dobře kryje
    • Proti
    • vysoká cena
  • 1. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 80%

  • 27. září 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 6. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 21. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 4. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy
Lhůta na vrácení 6 měsícůx