Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316

Recenze Le Chaton Výživný denní krém s vitamínem E

Kód produktu: kDKR1680

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 4. únor 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    řadu Le Chaton používám již delší dobu, výživný denní krém s vitamínem E jsem si objednala poprvé, jsem s ním velice spokojená

  • 21. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    kvalitní krém za dobrou cenu

  • xp | 25. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    zaujal mě, že je přírodní, zpočátku trochu specifická vůně, na kterou si je třeba zvyknout. Krém se mi zdál velmi kvalitní.

    • Pro
    • spokojenost
    • Proti
    • nic
  • 26. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    nám jen samé dobré zkušenosti s touto značkou

    • Pro
    • perfektní výsledek
  • 25. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    dobře se roztírá, vhodné balení,přijatelná cena

    • Pro
    • hypoalergenní
  • Tereza | 11. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    zatím ho sice používám jen krátce ale už tem myslim mohu jen doporučit

    • Pro
    • nemastí, krásně výživný, mám po něm jemnou a hladkou plet
  • Sokolíčková Jaroslava | 16. leden 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento krém "dříve" jsem používala několik let.Potom jsem ho nemohla sehnat,až náhodou na internetu.Potešilo mě to.

    • Pro
    • Pro mou pleť vhodný.
    • Proti
    • Cena,ale to bude pouze pro mne vysoká.
  • Zuzana Šachlová | 28. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Mohu doporučit všem. Jelikož věkem potřebuji již krém pro zralou pleť, příště vyzkouším přípravky z této řady.

    • Pro
    • Mám velice citlivou pleť, která snese pouze minimum krémů z lékárny. Byla jsem mile překvapena, že tento krém mi zcela vyhovuje, bez jakýhkoliv alergických reakcí. Super.
  • Jindřiška | 28. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji vyzkoušet tento krém. Pleti dodá výživu a velmi rychle se vstřebá. Není mastný.

    • Pro
    • Přínosný výživný krém. Pleť je jako zrozená.
  • 22. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    symbol o tom že výrobek není testován na zvířatech mi tam chybí, jelikož na internetu jsem si našla že tyto výrobky se na zvířatech netestují.

    • Pro
    • příjemný, nedráždí oči, jemný
  • 13. duben 2017

    Celkové hodnocení: 100%

  • 12. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    -----

    • Pro
    • ----
    • Proti
    • -----
  • 17. září 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 27. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 6. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. duben 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 21. únor 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 10. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 50%

  • 9. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy