Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316

Recenze Bioderma Zklidňující pleťová voda Sensibio H2O (Solution Micellaire)

Kód produktu: kDKR3155

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2. únor 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám pravidelně. Jsem spokojená.

  • 24. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám tento výrobek již několik let a jsem s ním stále velmi spokojena

  • Jaja | 8. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Celkova spokojenost

    • Pro
    • Super
  • denmarka | 5. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    používám už dlouho, jsem spokojená

    • Pro
    • pleť bez problémů kvalitní odlíčení
  • 10. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt používám dlouhodobě pro jeho vynikající vlastnosti. Doporučuji každému, kdo dokáže ocenit vlastnosti micelární vody.

  • Lucie | 19. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    - vyplatí se mi investovat, když vím, že mi voda vydrží opravdu dlouho...

    • Pro
    • - neštípe v očích - cena
    • Proti
    • - žádné
  • Olga gerlochová | 19. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jiné micerální vody jsoubuď horší, nebo jsou moc drahé.

    • Pro
    • používám tuto micerální vodu již někiólik let a jsem s ní naprosto spokojená.
    • Proti
    • O
  • Simona | 7. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    - mám suchou a citlivou pleť, vyzkoušela jsem tento výrobek a jsem velmi spokojená - je jemná nedráždí, pěkně pleť pročistí, odstraní make-up a jiné nečistoty - po použití je pleť jemná, hydratovaná, necítím pnutí ani zarudnutí, je klidná - problém je akorát cena, nemůžu si tuto vodu dovolit často, ale velmi ráda se k ní vracím

    • Proti
    • cena
  • 17. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Úžasná. Rychlá. Zjemňuje pleť.

  • 13. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Když je ve slevě, kupuju, je výborná

    • Pro
    • Výborná kvalita
    • Proti
    • Trošku dražší cena
  • Zdenka | 7. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • je to snad nejlepší odličovací voda jakou jsem kdy použila
    • Proti
    • nic
  • Daniela Spišiaková | 3. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem si vybrala na doporučení známé. Již po prvním použití jsem s produktem byla velmi spokojená. Perfektně. Doporučuji.

    • Pro
    • Rychlé a kvalitní ošetření pleti. Stoprocentní spokojenost.
  • 26. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší čistící voda

  • 13. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    dobrý výrobek za velmi přijatelnou cenu

    • Pro
    • perfektně odličuje tvář i oči
  • 23. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný, lepší micelární vodu jsem neobjevila

  • Olga | 8. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    omylem jsem tentokrát objednala tento typ, do teď jsem si vždy kupovala tu pro normální až smíšenou pleť, ta mi vyhovovala víc. takto mi je jakože trochu nepříjemná kolem očí. každopádně odlíčení je super, pleť po použití opravdu luxusní, jen ty oči u tototo typu...

  • Eva M | 27. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborná funkční micelárka, na trhu už několik let, takže je ověřená, kvalita zůstává nezměněná. Velmi dobře odličuje oči, nemusíte je drhnout. Nealergizuje, nezanechává červené fleky. Jelikož je poměrně drahá, tak ji nakupuji ve slevách, jinak nemám, co bych vytkla.

    • Pro
    • Už jsem kdysi používala, takže jsem věděla, do čeho jdu. Jsem spokojená, odličování je rychlé a efektivní, micelární voda je nealergenní, příjemně voní, pleť nelepí.
    • Proti
    • žádné zápory
  • 26. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vodu mám již po třetí a jsem s ní velmi spokojena. Perfektně čistí, odličuje.

    • Pro
    • rychlé čištění neštípe v očích jemná
  • 23. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Maximální spokojenost, spotřeba je tak akorát, ani moc, ani málo.

    • Pro
    • I co čtu, tak asi nejlepší ze všech micerálních vod.
  • Marie | 23. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    jeden z nejlepších odličovačů na trhu! doporučuji!

    • Pro
    • odlíčí vše vhodná pro citlivou pokožku
    • Proti
    • cena
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy