Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Chloé Chloé - EDP

Kód produktu: pCL002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 5. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Přestože jsem si vždy myslela, že mezi parfémem a toaletní vodou je rozdíl pouze v koncentracích vonných esencí, v případě popisků tohoto parfému se složení jednotlivých druhů liší a i vlastní vůně tak jsou diametrálně odlišné. Vlastní rozhodování pak komplikuje fakt, že jednotlivé druhy je obtížné odlišit a zapamatovat (vzájemně se liší velice nepatrnou změnou barvy parfému a mašličky na obalu, což může být matoucí).

    • Pro
    • Opravdu krásná jemná ovocno-květinová vůně, která vydrží vonět celý den a stále ji vnímáte jako příjemnou. Ideální na celoroční používání. Je to moje první balení, ale určitě ne poslední. :)
  • 7. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    zatím nejhezčí vůně, jakou jsem kdy použila

  • Jelly | 17. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě super .

  • 19. září 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Parfemy značky Chloe používám pravidelně, pouze střídám vůně.

    • Pro
    • Příjemná vůně, vydrží dlouho
  • 4. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouho jsem s nákupem odolávala, dlouho jsem si nemohla vůni "uvědomit", ale je jasné proč... Je neotřelá, dokonalá, přesně pro mě.

    • Pro
    • Úžasná vůně, které se nemůžu nabažit ani já, ani okolí...
  • 10. leden 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    spokojenost

    • Pro
    • krásná vůně
    • Proti
    • nic
  • 20. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vůně, která voní každý okamžik a na celý život

    • Pro
    • super vůně, vydrží navěky příjemná mně i okolí
  • 29. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouho jsem hledala parfém,který by mi voněl nebyl moc výrazný a dlouho mi vydržel, zkusila jsem Chloe, a jsem spokojená! Opravdu krásná vůně pro ženy. :-)

    • Pro
    • Krásná vůně, objednávám si ji už po druhé a zatím u ní zůstanu!
    • Proti
    • No mohla by být levnější :-D
  • 19. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná vůně, vydrží - a stačí málo ;o)

    • Pro
    • krásná vůně, vydrží - a stačí málo ;o)
    • Proti
    • nic
  • 18. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • používám trvale, vyhovuje
  • 8. duben 2018

    Celkové hodnocení: 60%

  • 8. září 2017

    Celkové hodnocení: 90%

  • 30. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. září 2016

    Celkové hodnocení: 80%

  • 9. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 10%

    • Pro
    • Líbila se mi vůně dle vzorku, který jsem dostala, takže jsem si objednala.
    • Proti
    • Bohužel mi parfém po týdnu užívání přestal vonět...respektive...vůně není tak silná jako zpočátku, celkově působí jako by byla vyčpělá...nevím, zda se tam stalo špatným skladováním ( parfém stál na toaletním stolku blízko topení), ovšem jiné parfémy, co jsem tam měla vůni nezměnily, takže zřejmě jsem dostala nějaký vadný kus. Reklamovat nebudu, je možné, že chyba je na mé straně ( špatným skladováním), ale parfém si znovu za tyto peníze již neobjednám.
  • 5. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Ideál.

    • Pro
    • Pro mě krásná vůně.
    • Proti
    • ----------
  • 24. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 15. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 15. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojen

    • Pro
    • spokojen
dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy
Lhůta na vrácení 6 měsícůx