Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Skin-Cap Skin-Cap šampón 150 ml

Kód produktu: z222

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2017-09-11 13:01:35

    Skin-Cap spray i Skin-Cap šampón jsou super, nic jiného manželovi na lupénku nezabírá, jak šampon i spraymůžeme jen doporučit.

  • 2017-02-16 08:45:31

    Skin-Cap šampon má výborné účinky. Měla jsem vyrážku ve vlasech, jejímž původem byly kvasinky. Přes zimu nošením teplé čepice se projevy dost zhoršily a vyrážka se rozšířila do celé zadní části hlavy. Vše, co jsem na vyrážku použila, působilo jen napůl a jen krátce po umytí nebo aplikaci krému, gelu atd. Až Skin-Cap šampón, na který jsem četla spoustu pozitivních recenzí mi opavdu přinášel úlevu od příšerného svědění až pálení. Ale musela jsem ho používat každý druhý den na mytí hlavy a to jsem se už opravdu nemohla dočkat. Chce to vytvrvat, protože této výrážky se velice těžko zbavuje. Mně to trvalo celé 2 měsíce, než jsem dosáhla uklidňujících výsledků. Nyní Skin-Cap šampon používám jednou týdně, protože když je teplo, tak se vyrážka ráda vrací.

  • 2016-10-21 09:33:44

    Skin-Cap šampón používám cca 14 dní a problémy s lupy postupně odeznívají. S produktem jsem spokojená.

  • 2014-12-29 09:05:40

    Šampon Skin-cap mohu jen doporučit. Letos se mi dal atopický ekzém do vlasů, na pokožce hlavy jsem měl rudé fleky a silně to svědělo. Doktor poradil mazat hlavu Flucinarem, což si nedovedu vůbec představit. Patlat mast na hlavu. Skusil jsem několik antibakteriálních šamponů z lekárny, dočasně to uklidnilo, ale stále pokračovalo. Váš šampon při prvním použití trochu pálil a hrozně hřál, nechal jsem pár minut a opláchl. Již druhý den bylo znát rapidní zlepšení. Svědění přestalo. Třetí den jsem opakoval už bez pálení jako s běžným šamponem. Fleky postupně blednou a jsou již sotva znatelné. Zatím stále používám každý třetí den a je to super. Díky a všem doporučuji. Lékař mi řekl, že ho mohu používat, ale to zlepšení je prý po jeho práškách a masti. Ale já vím svoje, jeho mast jsem vůbec nepoužil. Nechám ho přitom.

  • 2014-09-02 07:58:44

    S výrobkem Skin-cap šampon jsem spokojená. Tohle je už moje druhé balení šampónu. Lupénku mi to samozřejmě nevyléčí, ale drží ji hodně pod kontrolou. Tak zatím nejlepší volba. Děkuji.

  • 2014-07-24 09:32:53

    Skin-Cap šampon používá manžel už asi 10 let, má na hlavě výron lupénky cca 5x5cm. Použitím šamponu se pokožka zklidní (zůstává červená), neloupe se a tím i nesvědí. Jsme s tímto šamponem spokojeni.

  • 2014-03-19 12:08:22

    Už pár let trpím na seboroickou dermatitidou. Doktorka mi doporučovala šampón POLYTAR LIQUID, ten už není v prodeji a proto jsem se porozhlížel po jiném přípravku. Vyzkoušel jsem jich řadu, ale žádný neměl požadovaný účinek. Až na jednom diskuzním fóru jsem našel odkaz na Skin-Cap šampon. Vyzkoušel jsem ho a jsem nadmíru spokojen, takže můžu jenom doporučit.

  • 2014-02-04 08:14:08

    Skin-cap šampon je velmi dobrý pro psoriatiky, jsem s ním velmi spokojená. Mám i pocit, že zmírňuje padání vlasů.

  • 2014-01-27 08:40:56

    Skin-cap šampon mi pomohl od seboroické dermatitidy. Mohu jenom doporučit, oproti ostatním šamponům mi doopravdy pomohl.

  • 2013-10-03 07:18:17

    Se Skin-cap šamponem jsem během týdne viděla zlepšení, fakt doporučuji všem.

  • 2013-06-14 11:03:11

    Vše bylo v pořádku, s produkty Skin-Cap krém, Greposept kapky, Mladý ječmen, Goji Kustovnice čínská sušené plody, Skin-Cap šampón jsem spokojena, jenom chválím.

  • 24. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • po umytí hlava nesvědí
    • Proti
    • zatím nic
  • 25. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

x