Principy ochrany soukromí na Krasa.cz
Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Saloos Bio Těhotenský pěstící olej lisovaný za studena 50 ml

Kód produktu: z2245

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2017-09-11 13:21:06

    Se všemi produkty: Bio Prsním olejem, Elasti-Q Originalem a Bio Těhotenským pěstícím olejem lisovaným za studena jsem velice spokojená. Nejen, že skvěle hydratují, ale také mají velmi příjemnou, až uklidňující vůni. Jsem ráda, že jsem si produkty objednala.

  • 2014-12-03 08:52:32

    Manželka je s těhotenským olejíčkem velice spokojená. Je jeden z mála, který u ní nevyvolává žádnou alergickou reakci. Proto ho hodlá využívat i nadále.

  • 2014-04-16 10:12:48

    Bio Těhotenský pěstící olej jsem si objednala znovu, takže jsem s výrobkem byla spokojená. Pokožka je po něm příjemně vláčná a zanechává hezkou vůni. Jak působí proti striím, nejsem zatím schopná odhadnout, jelikož ho zatím používám spíše jako prevenci. Bio Kokosový olej také zanechává hezkou nevtíravou vůni, dobře se roztírá a pokožka je po něm jemná, určitě bych oba výrobky doporučila.

  • 2014-01-30 08:05:00

    Těhotenský pěstící olej má příjemnou, nevtíravou vůni - krásně zvláční pokožku. Používám ho od začátku těhotenství, jsem v 9. měsíci, nemám ani jizvičku a bříško mám krásně hebké a hladké. Dobře se roztírá i vsakuje.

  • 2014-01-13 13:53:15

    Těhotenský pěstící olej zatím používám chvilku, ale necítím žádné pnutí pokožky na bříšku. SUPER!!! Výrobek jsem vybrala z důvodu rostoucího bříška v 5. měsíci těhotenství. Používám ho teprve krátce, ale zatím po striích ani památky a hlavně žádné pnutí pokožky. Používám večer. Příjemně voní, jen tak jemně.

  • 2013-06-18 10:24:54

    Těhotenský pěstící olej je výborný a jsem ráda, že jsem si ho zakoupila, pokožka je po něm krásně vláčná i druhý den a příjemně voní.

  • 2013-05-13 07:34:47

    Dobrý den, výrobky jsou kvalitní a účinné a určitě bych je doporučila, jak prsní a těhotenský olej tak krém Elasti-Q Original. Jsem v 7 měsíci těhotenství a používám je každý den a zatím po striíich ani památka, takže super.

  • 2012-12-14 07:51:50

    Těhotenský pěstící olej krásně voní, rychle se vstřebá, lehce se roztírá, je přírodní, bez konzervačních látek. Jednoznačně bych tento olej doporučila všem nastávajícím maminkám.

  • 2009-11-18 14:53:58

    Dobrý den, ráda vám sdělím zkušenost s preparátem, který jsem si u vás zakoupila. Těhotenský pěstící olej používám cca od začátku II. trimestru, (nyní jsem na konci 6. měsíce těhotenství) a jsem spokojená. Nemám žádné nově vzniklé strie (vyskytly se mi dříve při rychlém nabírání váhy), netrpím pnutím kůže, pokud olej aplikuji více jak jednou denně (většinou ráno, v poledne, večer). Stačí jen minimální množství na jednu aplikaci, příjmně voní. Nemůžu nic vytknout.

  • Veronika H. | 6. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Všechny produkty Saloos jsou výborné. Tento produkt je jemný a příjemný a také za velmi dobrou cenu oproti konkurenčním výrobkům. Občas ho používám i na obličej. Těhotenský olej hezky promaže rostoucí bříško a zároveň vím, že v něm není žádná škodlivá látka a je pro kůži opravdu prospěšný.

    • Pro
    • Všechny produkty Saloos jsou výborné. Tento produkt je jemný a příjemný a také za velmi dobrou cenu oproti konkurenčním výrobkům.
  • 24. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám již ve druhém těhotenství, po prvním žádné strie.

  • Jana | 6. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    sestra ho používá v těhotenství a vůbec jí nepopraskalo břicho. nemá žádné strije. chválí ho.

  • 19. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    x

  • 9. červen 2013

    Celkové hodnocení: 60%

  • 14. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x