Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Sefiros Bambucké máslo BIO panenské 80 ml

Kód produktu: kSE061

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 26. září 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    Je přijemný.

  • 10. leden 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    Hezky voní.

  • 9. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemný

  • 19. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Jistě je výborný ale místo bambuckého másla mi přišel kokosový olej který jsem měla objednaný tak mi přišel dvakrát tak příště to snad klapne ☺

  • 10. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásně se roztírá. zvlášt v létě když je pokožka namáhaná sluněním je to moc fajn

  • Fazekas | 31. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný produkt pro celé tělo (vyživuje i extrémně suchou pokožku).

    • Pro
    • Tento produkt používám dlouhodobě a budu používat, protože je příjemné, vyživuje a ochraňuje pokožku, příležitostně natírám místo masky i vlasy, nosím i na dovolené, kde nahrazuje více krémů
    • Proti
    • ráda bych to koupila levněji, ale chápu, že za kvalitu je nutné připlatit, na druhé straně v kombinaci doprava + zboží už ta cena je rozumná
  • 18. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    S produktem jsem spokojená, využila jsem ho jako základ k výrobě vlastního krému.

  • Ivonne | 3. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám suchou a problematickou pokožku - některé krémy moje kůže nesnáší - s tímto produktem naprostá spokojenost. Doporučuji všem, co mají citlivou a suchou kůži. Krém používám několik dní a je vidět rozdíl.

    • Pro
    • Příjemná nevtíravá vůně. Rychle se vstřebává do pokožky a ta je vyhlazená. Je to bio produkt.
  • 1. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi příjemné

    • Pro
    • Super
  • Jana | 29. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Vše v pořádku

    • Pro
    • Stabdard
  • Keri | 13. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Velice příjemné
  • marcela | 29. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    výborné pro namáhanou pokožku, perfektně sklidňije, nezůstává moc mastné - vstřebává se rychle

    • Pro
    • pokožka je pak opravdu jemnější
    • Proti
    • vůně mi úplně nesedí
  • 17. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    přírodní produkt

  • 28. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to dárek na vánoce,

  • 25. červenec 2019

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • dlouhá doba použitelnosti
  • 13. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • Přijemná jemná vůně Dobrá konzistence,dobře se roztírá
  • 2. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. březen 2018

    Celkové hodnocení: 60%

    • Pro
    • nezůstává mastná kůže
  • 18. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • bio produkt
  • 25. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%