Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Refectocil Barva na řasy a obočí Refectocil 15 ml

Kód produktu: kDKR0813

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 31. červenec 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám již delší dobu a jsem velmi spokojená.

  • 18. květen 2021

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsem velmi spokojená, s RefectoCil Oxidant 3%% Tekutý Liquid 100 ml funguje perfektně, teď už jen testuji jak dlouho vydrží. Moje obočí bylo velmi světlé a teď jde perfektně vidět. Překvapilo i moje okolí jak skvěle funguje

  • 26. březen 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Barva výborně drží i delší dobu po nanesení.

  • 14. březen 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouhodobě používám.

  • 15. leden 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyzkoušela jsem poprvé a jsem velmi spokojená !!!

  • 9. listopad 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Barva dobře chytá

  • 28. srpen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Barva drží dlouho. plná spokojenost.

  • 31. červenec 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný výrobek

  • 20. červenec 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Vysoká kvalita na nízkou cenu super každému doporučuji zakoupit tento produkt žádné nedostatky jsem nezaznamenala

    • Pro
    • Super cena i kvalita
  • 8. červenec 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    doma a kdykoliv

  • 27. červen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Pouzivam opakovane,spokolenost

  • 19. červen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Barva drží dlouhodobě. Po aplikaci se beze zbyku dobře smyje a nezůstanou tmavši skvrny okolo oka nebo obočí. Nutno dokoupit aktivační emulzi.

  • 21. květen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektně drží..(barva na obočí a řasy) jednoduchý postup a návod...,mohu jen doporučit.

  • 28. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Barva na obočí vydrží dlouho oproti jiným přípravkům.

  • 18. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Po dlouhé době mě překvapil nějaký produkt. Opravdu veliká spokojenost ! Když máme salony zavřené, tak si musíme vystačit. Snadná aplikace.. snadno zvládnutelné pro každého

  • 22. březen 2020

    Celkové hodnocení: 90%

    dobře kryje

  • 26. únor 2020

    Celkové hodnocení: 90%

    Barva drží.

  • 25. únor 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprosto senzační, od kosmetičky mi barva na obočí drží sotva 3 týdny, tahle naprosto v pohodě a při běžném režimu i 5 - 6 týdnů. Dokonce mi i obarvila řasy - což se ani kosmetičce nedaří.

    • Pro
    • nejlepší barva na obočí a řasy
    • Proti
    • štípe v očích ( ale to je dáno mou neopatrností) hodně kvalitně barví i jiné věci ( ubrus, stůl...)
  • 4. únor 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám s tímto produktem delší zkušenosti a vřele doporučuji všem, kdo o něj mají zájem

  • 10. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní.