Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Artdeco Báze pod oční stíny (Eyeshadow Base) 5 ml

Kód produktu: kAR2910

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 28. únor 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám již dlouho, stíny opravdu lépe drží.

  • 25. únor 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Supr věcička, na doporučení Beauty by Katty :)

  • 7. únor 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Báze mi udrží oční stíny na místě i 12 hodin se stejnou intenzitou, i při pocení.

  • 1. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto bázi používám několik let a jsem 100% spokojená. Zatím jsem lepší nenašla.

  • Rézuleta | 24. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 60%

    Tak vám nevím, zda-li jsem dala báze hodně, nebo jsem špatně s ní pracovala, má-li že "zaschnout", nevím, ale stejně jsem po 4h měla v záhybu "čárku" od stínů a to jsem použila stíny, které mi i bez báze vydrží netknuté na víčku dlouho ... asi se mi víčka potí natolik, že i tato velice uznávaná báze si s tím neporadí ... dám tomu ještě šanci, když už jsem dala za to ty peníze :)

    • Pro
    • Příjemná konzistence
    • Proti
    • Možná vyšší cena
  • Júlia | 4. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší báze jakou jsem kdy měla!

    • Pro
    • Stíny opravdu dlouho drží
    • Proti
    • Nic
  • ebi | 30. květen 2016

    Celkové hodnocení: 60%

    Malíček vydrží celý den

  • 10. duben 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Vadí mi vůně,voní sice hezky,ale na oční víčka by přeci jenom bylo lepší,kdyby byl primer bez vůně (pro někoho alergie).A výdrž...,asi jak komu,na mé mastné víčko bych potřebovala něco ještě silnějšího...Ale jo dá se.Tento primer určitě dopoužívám a příště budu hledat něco jiného,pro mě silnějšího :)

  • Daryn | 12. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    OK dobře se nanáší - používám štěteček světlejší béžová barva, malé třpytky - samotná báze vypadá jako stín cca. 10 hodin drží stíny jako právě namalované (i levnější) produkt jsem si vybrala na základě recenzí

    • Pro
    • dobře se nanáší - používám štěteček světlejší béžová barva, malé třpytky - samotná báze vypadá jako stín cca. 10 hodin drží stíny jako právě namalované (i levnější) produkt jsem si vybrala na základě recenzí
    • Proti
    • delší doba zaschnutí, Avon báze zasychá rychleji
  • 6. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Jednoduché nanášení, stíny perfektně drží.
  • Gábina | 23. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný výrobek,bez něho se nenalíčím

    • Pro
    • nejlepší báze co znám,všechny stíny i drahé značkové se mně slívají,s touto bází vydrží celý den
    • Proti
    • nic
  • Martina | 29. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

  • 10. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Zakoupila jsem uz 4. baleni po sobe. Bez teto baze uz se nikdy nelicim.

  • 9. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Oční stíny dobře drží, vydrží asi 10 hodin.

  • Sona | 25. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    zatim nemohu hodnotit zvyrazneni barvy stinu, musim vyzkouset vice znacek prodlouzi vydrz stinu, neslevaji se tak rychle do vrasek, ale vydrz neni az tak uzasna, jak nekteri popisuji, mam ale hodne mastna vicka, tak mi uz asi nepomuze nic :D produkt by nemusel obsahovat trpytky zvlastni vune, ale nevadi mi myslim ze dlouho vydrzi

    • Pro
    • vydrz stinu, i kdyz jsem cekala jeste delsi...
    • Proti
    • trpytky
  • 13. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Jak již bylo zmíněno před mou recenzí - stíny perfektně drží (i levnější). Konzistence velmi příjemná. Stačí opravdu minimální množství = vydrží dlouho
    • Proti
    • NIC
  • 20. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Báze se dobře se roztírá, stíny se nanášejí rovnoměrně a drží do večera

  • 4. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Top produkt,nakupuji opakovane.

    • Pro
    • Stiny drzi jako pribite,neznam nic lepsiho.
    • Proti
    • Nic
  • KT | 28. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Bázi jsem si zakoupila proto, jelikož jsem začala používat sypké oční stíny a tento produkt byl doporučován bloggerkami. S účinností jsem zatím spokojená. Požívám pod jakékoliv stíny a ať jsou sebe lacinější, díky bázi od Artdeco drží úžasně i přesto že mám přepadlá víčka. Jen ve velkých vedrech vydrží kratší dobu.

  • 14. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Stíny vydrží po celý den, nerozpíjí se. Nejlepší báze ze všech co jsem vyzkoušela.

    • Pro
    • Stíny dobře drží, nerozpíjí se.
    • Proti
    • Nic.