Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Sefiros Kokosový olej BIO panenský 180 ml

Kód produktu: kSE131

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 4. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená.

  • 13. říjen 2019

    Celkové hodnocení: 10%

    ještě není použitý

  • 26. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší olej, jak na tělo, tak i na bělení zubů :-)

  • 25. červen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    dočetla jsem se o něm a zkoušim jak funguje.

  • 17. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    SPOKOJENNOST

  • 11. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    krásně se roztírá, i když je tuhý, nenechává mastný film a jeho vůně je víc, než příjemná

  • 9. červen 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    Nedráždí pokožku.

  • 8. duben 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    všeštranné využití

  • 5. duben 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Produkt mám krátce,tak ještě nemůžu napsat hodnocení

  • 26. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrý produkt

  • Marty | 31. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Já ho používám vždy po sprchování, nejsem z toho to přípravku mastrná, ale těžko se budu vracet k normálním a parfemovaným krémmum.

    • Pro
    • Je to super krém po sprchování Dobrá konzistence a roztiratelnost.
  • Věra Špalková | 9. duben 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji

    • Pro
    • VŠE- pro mne osvědčený,opakovaný nákup
    • Proti
    • Nic
  • 8. únor 2017

    Celkové hodnocení: 40%

    v akci už nikdy ne

    • Proti
    • vyschlý, popraskaný
  • 3. únor 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    původně jsem olej vůbec nechtěla, ale byl za příznivou cenu navíc s dopravou zdarma od značky Sefiros mám úplně první produkt a předčil má očekávání olej opravdu nádherně voní a chutná snad ještě lépe konzistence ve skleničce je hodně hutná, ale lžičku nebo i prst zaboříte snadno a olej hned krásně taje používám teď hlavně na vlasy jako kůru na suché a poškozené konečky po prvních pár aplikacích je znatelné zlepšení vlasů nicméně do vaření a pečení také používám často po vypotřebování asi objednám další a větší balení

    • Pro
    • nádherná kokosová vůně, úplně odlišná než u jiných produktů lahodná chuť perfektní do kuchyně i jako kosmetický pomocník
  • 31. leden 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Kokosový olej používám už několik let a mohu jen doporučit.

    • Pro
    • - příjemná vůně - dobře se natírá - široké použití
    • Proti
    • nic
  • Kuro Rain | 1. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Koupila jsem olej ze zvědavosti, zatím ho používám jako balzám na rty a na vlasy

    • Pro
    • Příjemně voní a chutná
    • Proti
    • nic
  • 4. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    vybrala jsem si ho pro jeho čistotu složení a doporučuji

  • 2. červen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Doporučuji

    • Pro
    • příjemná vůně i konsistence
    • Proti
    • nevím o ničem
  • 29. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Voní po kokosu. Používám hlavně do jídla, například do ovesné kaše, nebo jako náhradu másla. Jediné co mi na produktu vadí, tak je vysoká cena za tak malé množství. Určitě znám i lepší kokosové oleje, sice zaplatím cca 200,-, ale množství a kvalita je lepší. Tento produkt jsem chtěla pouze vyzkoušet, ale znovu si jej asi neobjednám.

    • Pro
    • krásná vůně
    • Proti
    • malé množství za vysokou cenu
  • 23. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • - používám na celé tělo