Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Purity Vision BIO Kokosový olej bez vůně

Kód produktu: kDKR4436

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 7. červen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    vše v naprostém pořádku

  • 10. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    skvelá hydratácia, používam na pečenie, ekologický lubrikant

  • 26. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • - kokosový olej bez vůně používám po sprše na celé tělo, je lehce roztíratelný
  • 14. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Lepší balení, případně zabezpečit proti porušení obalu.

    • Pro
    • Příjemný.
    • Proti
    • Nevhodné balení. Při distribuci se mi rozbil.
  • Zdenka | 12. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • krásně se roztírá, pokožka je pěkně hladká
    • Proti
    • nic
  • Ludmila | 26. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Je příjemný na pokožku i pro vlasový zábal.

  • 8. září 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    na tělo i na vaření protstě skvělý

    • Pro
    • prostě skvělý na tělo i na vaření
  • Camelie | 12. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem spokojená

    • Pro
    • super
    • Proti
    • nic
  • Aneta | 1. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Malý zázrak, je snad na všechno... mám problémy se suchostí vlasů a kokosový olej jsem použila 2x jako masku a moje vlasy jsou daleko jemnější. Jako tělové mléko je také vynikající, beru si ho sebou na dovolenou - jako masku na vlasy, jako tělové mléko (krém po opalování), jako jelení lůj, na nehtovou kůžičku,... Takže já rozhodně doporučuji.

  • 31. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Přidávám téměř do všeho

    • Pro
    • Široké využítí
    • Proti
    • Nic
  • helena | 23. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    olej na vaření doporučuji, jako kosmetiku pro obličej doporučuji velmi zvážit, pro citlivou pleť rozhodně není vhodný

    • Pro
    • na vaření velmi vhodný a chutný
    • Proti
    • použít jako kosmetiku na obličej nemohu, tváře mi zrudly a začaly velmi pálit, i po okamžitém odstranění oleje pálení a zčervenání ustoupilo až za několik hodin po několikerém okurkovém obkladu - efekt mne doslova vyděsil
  • Lenka | 3. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Přírodní olej, všestranné použití Jsem mile překvapena, pokožka je úžasná a nemastná Horší roztíratelnost Doporučuji pro celou rodinu Žádné alergie, účinek je okamžitý

    • Pro
    • přírodní produkt, vynikající na pokožku i vlasy dostala jsem doporučení ověřovala jsem u obchodu
  • 3. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    všestranné použití

    • Pro
    • - všestranné použití
  • Božena Hanousková | 27. září 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Než jsem si objednala tento olej, přečetla jsem si jaké má využitelnosti a navíc jsem se setkala u několika přátel, že hodně používají kokosový olej, proto jsem ho chtěla vyzkoušet. Mohu jen potvrdit, že výborný a používám ho na veškeré vaření . Vyzkoušela jsem ho jako vlasový zábal.

    • Pro
    • Má velmi široké využití, já jsem vyzkoušela vaření,lehce stravitelný, nepřepaluje se . Výborný je na vlasový zábal.
  • 5. červen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    zdravý, víceúčelové použití

    • Pro
    • zdravý, víceúčelové použití
    • Proti
    • nic
  • Michaela Wagnerová | 23. duben 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    Výhodné balení

    • Pro
    • Skleněný obal
    • Proti
    • Píšou bez vůně, ale i tak tam určitá je
  • 16. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    zdravý produkt

    • Pro
    • Bez aroma, lze použít na vaření i na natírání pokožky.
    • Proti
    • nic
  • Zdenka | 7. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

    • Pro
    • pěkně se roztírá i vstřebává
    • Proti
    • nevím zatím o žádném proti, koupila jsem poprvé
  • 28. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 90%

  • 14. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 70%