Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Purity Vision BIO Panenský kokosový olej lisovaný za studena PURITY VISION

Kód produktu: kDKR2051

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 9. únor 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Super s fajn cena.

  • 17. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    ZATÍM SPOKOJENOST

  • 3. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    Krásně voní

  • Jarka D | 23. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    výborně se roztírá, protože je polotuhé konzistence, velmi účinně promastí vysušené partie, např. lokty, při menším množství rozetře se téměř do suchého stavu, větší množství zůstane pak na pokožce mírně mastný film

    • Pro
    • polotuhá konzistence baleno ve skle
  • 14. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám ráda tento olej. Můžete ho použít na tělo i vlasy a budete mít jemnou pokožku a krásně lesklé vlasy :-)

    • Pro
    • je to kokosový olej a také krásně voní po kokosu.
    • Proti
    • nevím o ničem
  • 1. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    vyhovuje po všech stránkách má pro mě všestranné použití je kvalitní.

    • Pro
    • kvalita
    • Proti
    • nic, možná lepši balení ale jde koneckonců o obsah!
  • 10. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    úžasně jemný

  • 7. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    nejlepší kokosový olej

  • Blanka | 22. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    na celé tělo..

    • Pro
    • super chci další
  • 16. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem s ním velmi spokojená, výborný po opalování, skvělý na pleť. Krásně voní i když jenom chvilku

    • Pro
    • perfektní využití
  • Baru | 20. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    objednala bych ho znovu, nádherně voní, je BIO !

    • Pro
    • skvělá kvalita a působení na vlasy a pokožku
    • Proti
    • lisovaný za studena (což je velké plus), ale díky tomu se hůř roztírá
  • Jana Pavlíková | 12. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    olej používám 20 dní,hlavně po koupeli. po namazání je pokožka hebká,,jemná,cítím se jako znovuzrozená,vyzkoušejte!!! vřele doporučuji ostatním.

    • Pro
    • olej mám vyzkoušený,je perfektní!
  • 15. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    chtěla jsem vyzkoušet něco nového olej pěkně voní,

    • Pro
    • krásně voní dobře se roztírá
  • 7. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    používám pravidelně na tělo a jsme spokojená, dcera používá v kuchyni a také velká spokojenost

    • Pro
    • používám na tělo, kůže je po něm opravdu krásně vláčná
    • Proti
    • žádné
  • 29. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Splnil to, co jsem od něj očekávala.

    • Pro
    • Dobrý jak na vaření, tak na pleť.
  • 23. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost. Produkt bych určitě doporučila.

    • Pro
    • Věděla jsem co kupuji, s produktem jsem velice spokojená.
  • 16. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem spokojená

  • mysinecka | 29. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Miluji kokos proto kokosový olej byl pro me jasná volba. Perfektně zvlacnuje, ma mnohostranné použití a je vhodný na mazání miminek nealergizuje.

    • Pro
    • Nádherná vůně kokosu Mnohostranné použití
    • Proti
    • -
  • Barbora | 7. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento olej mi přijde jako jeden z nejlepších. Ať už to na obličej, vlasy, nebo celé tělo. Kokosový olej opravdu všem doporučuji.

  • Vichová Věra | 28. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt jsem si už koupila před rokem a jsem s ním velmi spokojená. Koupila jsem ho i jako dárek pro dceru a neteř.

    • Pro
    • Příjemná vůně a rozličné použití.