Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Purity Vision BioEpil depilační cukrová pasta 350 g + 50 g Zdarma

Kód produktu: kPV002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 7. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    vidím jen výhody, skvěle zorganizováno

  • 24. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Pastu jsem použila na intimní partie, chvíli jsem bojovala, ale výsledek je perfektní, po týdnu pořád ani chloupek. Chce si na to vyhradit více času, ale určitě lepší než používat žiletku.

    • Pro
    • Cena
    • Proti
    • Člověk musí mít cvik, aby vše fungovalo jak má.
  • 13. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    Jiné produkty jsem nevyužila.

    • Pro
    • Kdo to umí, tak už u toho zůstane. Kůže je po použití hebounká a poměrně rychle zčervenání vybledne.Produkt je výborný v rukách profesionála - to mám odzkoušeno.
    • Proti
    • Já to pořád neumím a netuším, jestli se to někdy naučím. Daří se mi vytvořit si modřiny. Neumím odstranit chloupky sama sobě ze všech stran. Zarůstání chloupků jsem používáním cukrové pasty nezabránila. Použít lze pouze na chloupky dlouhé tak 5 mm, což je v létě poměrně těžké.
  • 6. březen 2015

    Celkové hodnocení: 50%

    Nechci vyplňovat

    • Proti
    • Nedal se odstranit
  • Lenka | 18. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    zatim s produktem asi neumim pracovat, proto se mi to zda velice obtizne.

    • Pro
    • cena
    • Proti
    • zatim s produktem asi neumim pracovat, proto se mi to zda velice obtizne.
  • 22. září 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Koupila jsem si ji podruhé a koupím určitě znova. Pořád zkouším, pořád to není ono, ale je to mnohem lepší než žiletka i depilačný strojek. Chloubky jsou jemnější a tak nejsou tolik vidět. Je potřeba zkouknout videa, jak s ní pracovat a nevzdávat to!

    • Pro
    • Opravdu účinný na 3 týdny. Kůže je krásně hladká.
    • Proti
    • Když se s tím neumí, tak je cukrová pasta všude a člověk je jak lízátko :-)
  • Simona | 7. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    - chtěla jsem vyzkoušet depilaci cukrovou pastou, proto jsem si objednala tento produkt, ale při jeho použití jsem se nadřela víc než s žiletkou :), počítám však s tím, že se s pastou rychle naučím zacházet a půjde to jak po másle - než jsem při prvním použití přišla na správnou teplotu a konzistenci pasty, tak jsem byla všude "oblemcaná", ale naštěstí to šlo krásně smýt vodou - nějaká místa jsem měla nádherně hladká, jinde byly chloupky pouze zlomené, ale to je o zvyku, chce to čas na nácvik, pak to bude super

    • Pro
    • doufám, že až to budu mít trošku "v ruce", tak to bude super pokožka je krásně hladká přírodní produkt za slušnou cenu určitě méně bolestná než depilace voskem
    • Proti
    • slečny a paní, pokud s pastou neumíte zacházet připravte se na "patlačku" jelikož s pastou neumím pracovat rychle, tak jsem během depilace musela několikrát rozehřívat v mikrovlnce
  • 23. červen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Pasta funguje výborně, jen je třeba se s ní pořádně naučit pracovat.

  • 13. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 30%

    Nevím zda není chyba na mé straně, ale nepodařilo se mi použít, návod jsem se snažila co nejvíce dodržet, po rozetření jsem hmotu nemohla z kůže dostat :-(

  • Zuzana | 23. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    S přípravkem jsem Naprosto spokojená.

    • Pro
    • Cukrová pasta opravdu vytrhá uplně vše . Není to úplně bešz bolesti,ale to snad ani enjde, pokus chceme vythat chloupky i s kořínky,žejo. Ale je to rychlé a velice pohodlné..Pokud vám pasta na kůži zůstane, jde bez problému spláchnout vodou .
    • Proti
    • S Pastou se musíte naučit pracovat a zjistit správnou kontitenci pasty, při které se s ní dobře pracuje.
  • Petra | 23. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Vynikající produkt, jiný už nechci :)

    • Pro
    • snadná manipulace funguje na 100 % žádné podráždění kůže
    • Proti
    • žádné není
  • Zuzana Turňová | 20. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    Je to veľmi pracné a kožu musíte poctivo naťahova´t. Ak sa pozbudnete, pokožka dá o sebe vedieť v podobe malých modriniek.

  • 25. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Původní zboží nebylo k dostání a hned obratem mě informovali a nabídli alternativní řešení. Zboží bylo dodáno do 2 dnů. Super!!

  • Lucie | 2. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě doporucuji

    • Pro
    • Splňuje, co je psáno
    • Proti
    • Nemam
  • 10. září 2017

    Celkové hodnocení: 50%

  • 27. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní

    • Pro
    • Vyhovuje mi tento způsob depilace
  • 31. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 11. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 16. září 2014

    Celkové hodnocení: 60%