Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Aktuální info: Jsme tu pro vás. Naše výdejny zůstávají otevřené jako obvykle.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze La Roche Posay Čisticí pěnový gel bez mýdla Effaclar (Purifying Foaming Gel)

Kód produktu: kDKR1934

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 12. říjen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý pomocník pro adolescenty

  • 21. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi dobře vyčistí pleť, pleť je příjemně hydratovaná

  • 22. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento gel pouzivam na svou mastnou citlivou plet uz skoro 10let a nehodlam prechazet k jinemu!! Plet je daleko cistsi nez s jinymi "mydly" a bez osklivych zanicenych pupinku.

    • Pro
    • Jemne cisteni pleti Plet nepne Dobre odlicuje Nepali v ocich Staci pouzit opravdu malicko
    • Proti
    • Na zvlastni vuni si musi clovek zvyknout
  • 25. červen 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    doporučeno kožní lékařkou velmi dobře vyčistí pleť,nedráždí doporučuji na mladou mastnou pleť suchou pleť příliš vysušuje

    • Pro
    • velmi dobře vyčistí pleť bez podráždění
  • Tereza | 14. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Bezchybný výrobek pro lidi s problematickou alergizující pletí, jeden z mála, používám přes pět let.

    • Pro
    • Na doporučení lékařky používám už léta k čistění pleti spolu a minerální vodou La Roche Posay ve spreji. Má zklidňující účinek na problematickou citlivou pleť.
    • Proti
    • Ocenila bych i cestovní balení, příliš velká tuba na cesty.
  • 24. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji vsem s mastnou pletí a rozšířenými pory.

    • Pro
    • Dokonale čistí a stahuje pory, ale nevysusuje! Pleť je cista a hladoucka a nemasti se.
  • 14. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Opravdu velké balení.Stažená,nemastná pleť.

    • Pro
    • Dobrý čistič pleti.
  • Katka | 28. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporucuji, Effaclar pro vsechny vekove kategorie.Je opravdu ucinny.

    • Pro
    • Perfektni, nevysusuje a zmensuje pory!!! Plet se pres den masti mene.
  • Martina | 28. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji, obsah balení je dost velký. Při používání 3x týdně vydrží i rok. Opravdu stačí trošku.

    • Pro
    • Hned po první aplikaci jemnější pleť, hluboce čistí. Má pleť je bez pupínků
  • Veronika | 12. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Vlastní zkušenost je velmi dobrá.

    • Pro
    • Kupuji tento výrobek pro mou čtrnáctiletou dceru už počtvrté. Velmi jí prospívá na její problematickou pleť. Řekla bych, že už teď ani problematickou pleť nemá, ale používá ho pro čištění pleti stále. Používá ho pravidelně ráno i večer a první dobré výsledky se dostavily brzy, ani jsem tomu nechtěla věřit, protože jsem v pubertě sama měla problémy s akné a nic mi nezabíralo a v obličeji mi zůstalo spoustu jizviček.
    • Proti
    • Možná vyšší cena, ale i tu akceptuji, když gel zabírá
  • 16. září 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Příjemně voní Nevysušuje pleť Snadno se nanáší a umyva
  • 11. duben 2016

    Celkové hodnocení: 70%

  • 18. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 14. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 7. březen 2011

    Celkové hodnocení: 60%

  • 11. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 17. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. květen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Používám tento produkt už několik let. A jsem s ním nadmíru spokojená.