Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Aktuální info: Jsme tu pro vás. Naše výdejny zůstávají otevřené jako obvykle.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Le Chaton Dárková sada miniatur Argenté č.2

Kód produktu: kLCH153

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 12. březen 2019

    Celkové hodnocení: 20%

    pleť není vúbec hydratovaná, spíš suchá, až pne, jak by ne když je to samá chemie

    • Pro
    • žádné
  • Alena Šplíchalová | 7. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    mám velmi suchou pleť, stárnoucí s vráskami kolem očí, zkušenost s produktem vynikající, vřele doporučují starším dámám

    • Pro
    • vynikající hydratace pro stárnoucí pleť
  • 26. leden 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Chtěla jsem vyzkoušet tuto kosmetiku pro pleť 25+ a tak mi toto balení testerů přišlo velmi vhod. S hydratačním krémem jsem spokojená, extra moc mi nevoní, ale jsem to schopna přehlídnout. Noční krém je tužší a vyhovující. Pleť mám po nich celkem pěknou, ale asi to stále není úplně ono. Mám mastnější T-zónu. Za to peelingový gel, který má velmi jemné peelingové částečky mi přijde k ničemu. Žádnou změnu jsem nepocítila. Je velmi tekutý. Výživná tvarohová maska. Představovala jsem si úplně jinou konzistenci, ale to už je asi moje chyba. :) Buď jsem nanesla málo, ale udělalo mi to na pleti takové malé cucky. A žádnou změnu má pleť asi taky nepocítila. Může samozřejmě vyhovovat lidem s jiným typem pleti, než mám já a to je mastnější pleť, zejména T-zóna.

    • Pro
    • balení hydratační krém noční krém možnost vyzkoušet výrobky
    • Proti
    • peelingový gel výživová maska
  • 3. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Pleť je po používání krásně hydratovaná, určitě se zlepšila kvalita pleti.

  • Jana | 2. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    opravdu vyživuje,na pleti je velmi příjemná

  • Anna Machová | 11. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    - vyzkoušet působnost krému na pokožku - krém je dobře aplikovatelný, zvláčňuje pokožku, vytváří dobrý pocit - doporučuji tento produkt ostatním, hlavně ženám vyššího věku - pro hezký pocit a svěžest - dosud nemohu popsat, na co si budu dávat pozor při příštím nákupu, jelikož je to můj první nákup, dosavadní zkušenost dobrá

    • Pro
    • - pro vyzkoušení
  • Alena | 16. únor 2015

    Celkové hodnocení: 10%

    Nedoporučuji.

    • Proti
    • Masku se mi vůbec nepodařilo z obalu dostat. Ten systém jsem nepochopila. Buďto ji rozřežu nebo vyhodím. Zkoušeli jsme to celá rodina.
  • Pavelková | 17. leden 2015

    Celkové hodnocení: 70%

    vhodný pro můj typ pleti

    • Pro
    • spokojena
  • Jana Nováková | 22. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Hydratuje pleť, dobře se roztírá, je vidět účinek na zjemnění vrásek. Rozhodně si ho koupím znovu.

    • Pro
    • výborný krém pro suchou plet. Je mastnější, používám na noc.
  • 28. září 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    mám pocit příznivého účinku na kvalitu pleti

  • 12. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vynikající

  • miluše | 24. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji,je dobrý i na citlivou pleť,nedráždí

    • Pro
    • dobře se vsákne,není mastný,kůže je jemná
  • Hanah | 22. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Nemám nic co bych tomuto krému vytkla. Je úplně úžasný a vždy se k němu vracím. Je mi skoro čtyřicet a mám pocit, že díky tomuto krému je má pleť jako pleť batolete. Používám ho zvláště v létě. Občas ho kombinuji s krémem Trezor. Tento krém patří mezi mé favority.

    • Pro
    • Perfektně hydratuje.
  • 12. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    - výborný krém - pleť po něm vypadá odpočatě a vyhlazeně - trochu mastný, používám na noc

  • 9. červen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Už jsem tuto značku měla a jsem velice spokojena.

  • Kateřina Nováková | 9. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • bezva pro citlivou pokožku
    • Proti
    • -
  • 27. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • splní co slibuje pleť je sametově jemná
  • Jana Lehotská | 22. leden 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    Tento krém už si nekoupím.

    • Proti
    • Řídká konzistence, pleť se s tímto krémem nepříjemně leskne.
  • Senecius | 17. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprostá spokojenost s touto kosmetikou.

    • Pro
    • Výborná čistící maska. Plet je po ní rozjasněná a vyživená. Mám už několikáté balení. Krásně voní po medu.
    • Proti
    • nic
  • 30. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Používám týden-mám citlivou pleť, prozatím naprostá spokojenost, pleť je díky kyselině hyaluronové, která váže vodu, viditelně mladší, pleť se nemastí, takže za mě opravdu mohu jen doporučit. Je to kvalitní krém, jeden z mála, po kterém nejsem "flekatá"

    • Pro
    • Hned po použití krému výrazně jemnější pleť, dlouhodobý účinek, jemná parfemace, krém není mastný
    • Proti
    • snad jen vyšší cena