Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Aktuální info: Jsme tu pro vás. Naše výdejny zůstávají otevřené jako obvykle.
Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze

Kód produktu:

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 8. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 50%

    Produkt velké zklamání. Pálí, štípe, nevhodný pro citlivou pleť. Bohužel, nekupujte

  • Ivana | 17. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám tuto značku již několk let. Je vhodn pro citlivou a problémovou pleť.Sama nesnesu skoro žádný krém a tento mi nedělal žádné potíže. Je i de vynikajícím balení-zmáčknutím krytu krému teprve vytlačíte menší množství. Velice dobře se roztírá.

    • Pro
    • Je výborný pro citlivou pleť.
    • Proti
    • nic
  • 17. květen 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Nedokážu s jistotou pososudit. Mé přecitlivělé pleti jistě neublížil, ale nepociťovala jsem ani žádné zlepšení.

  • 21. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborná volba.

    • Pro
    • Výborné hydratační vlastnosti, hodí se i pro velmi citlivou pleť, nenapíná a nedrolí se, hned se vstřebá.
  • 21. duben 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Spokojenost.

    • Pro
    • Skvělý, voňavý, dobře se roztírá i vstřebává.
  • Radka | 14. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní výrobek.

    • Pro
    • Dobře se roztírá a vstřebává. Používám už léta výrobky této značky, doporučila jsem i příbuzným. Všichni spokojeni a přešli na výrobky této značky.
    • Proti
    • Vyšší cena, ale ráda za kvalitu zaplatím.
  • Renata | 23. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt jsem si vybrala proto,že jsem ekzematik,allergik a krém mně vyhovuje.

  • 17. září 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Velice příjemný. Splnil má očekávání. Voňavý. Není co dodat. Byl znát po celý den. Dobře reagoval na všechny pudry a make-up.

  • 20. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Výrobek je vynikající, vhodný pro citlivou, alergickou pleť. Není po něm pocit mastnoty, dobře se vstřebává, pokožka je hladká.

  • 21. duben 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    Už si ho neobjednám

    • Proti
    • Je moc mastný
  • 13. březen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    krém by mohl mít lehčí konzistenci, ale již po pár použití se mi pleť viditelně zlepšila...

  • 4. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný doporučuji

    • Pro
    • výborný na citlivou pleť
  • 24. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Krém mi vyhovuje, kupuji ho již více než 10 let.

    • Pro
    • Vyhovuje mi
  • Jitka | 27. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý krém

    • Pro
    • Dobře hydratuje, příště koupím znovu. Velmi příjemný je i způsob dávkování.
  • mirka | 25. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    přírodní dobrý krem i pro moji alrgickou plet

    • Pro
    • jemný příjemný na pleti se krásně roztírá a celý den je plet nevysušena
    • Proti
    • nic
  • 31. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    užívám již delší dobu a vyhovuje mi

  • Veronika | 22. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    krásně voní, vstřebá se a nezanechá pleť mastnou

  • 4. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Myslím, že krém je výborný, ale ne pro mou suchou pleť, potřebuji spíše hydratovat, ale i tak mě nadchnul.

    • Pro
    • hodně vyživující
    • Proti
    • Způsob balení, zůstane hodně krému uvnitř, ke kterému se nedá dostat, je to škoda.
  • lilu | 7. květen 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    jsem spokojena

  • lulu | 7. květen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    jsem velmi spokojena