Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Estée Lauder Dlouhotrvající make-up Double Wear SPF 10 (Stay In Place Makeup) 30 ml

Kód produktu: kDKR0442

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 17. červenec 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyzkoušela jsem již mnoho make-upů, toto je zatím nejlepší. Nemastí, přilne k pleti, nedělá vrstvu, nebarví mobil při telefonování, vypadá přirozeně, nezvýrazňuje vrásky ani póry. Jen pozor na podkladové báze, které naruší jeho přirozenost. V podstatě stačí vyhovující krém, tento make-up a lehce přepudrovat.

  • 5. říjen 2020

    Celkové hodnocení: 50%

    Bohužel makeup nesplnil mé očekávání.

  • 3. srpen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě skvělý, já na něj nedám dopustit už léta, doporučuji koupit pumpičku.

  • 19. červenec 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Za mě nejlepší makeup na mastnější pleť, vydrží opravdu celý den, skvěle se nanáší.

  • 29. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Pokud jste nestastne z akne, mastne pleti, pokud zadny jiny makeup nedrzi, pokud s kazdym jinym makeupem vypadate jak kdybyste na obliceji mely nakydaný kyt..., ulevte si konecne timhle makeupem, ktery konecne pomuze i mastne pleti. Zakryje opravdu hodne a vydrzi hodiny (pokud behem dne lehce odsavate maz prilozenim saveho ubrousku). Odstiny se nechaji vybrat. Kupuji uz dva roky a rozhodne hodlam kupovat dal.

    • Pro
    • Tyhle makeupy z řady W maji krasne nazlátlou barvu Jediny makeup, ktery drzi na moji extremně mastne pleti. Kdyz se plet zacne lesknout, jen lehce vysaju ubrouskem maz, ale makeup zustane na pokozce Pekně kryje. Jizvy po akne i rude fleky dobre zakryje. Je bez oleje, takze nezhorsuje akne Asi jediny makeup, ktery nesedi v porech, a nevytvari tam tak tecky U me zatim prvni makeup, se kterym clovek nevypada jako by mel na ksichte paštiku Velke mnozstvi odstinu a pekne rozdeleno podle skupin (C, N a W), takze se s velkou pravdepodobnosti strefite i z gauce
    • Proti
    • Cena. Ale vite co? Po 20ti letech s akne a mastnou flekatou a jizevnatou pleti, jim toho litra klidne dam, kdyz s timhle makeupem vypadam tak luxusne!
  • 24. leden 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý, krycí, příjemný na tváři.

    • Pro
    • Výborný .
  • 10. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Top make-up za nejlepsi cenu v Cr!

  • 10. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní 3c2 odstín je dost tmavý ale dávám si kapku do 2N1 a je to pro mě perfektní odstín.

  • 27. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost.

  • 17. květen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    jedná se o make up,který je velmi dobře roztíratelný,krycí a vydrží na pleti

  • 13. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvěle krycí make up, lepší jsem zatím neměla

  • 27. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

  • 5. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednim slovem zázrak ,rozjasneni,mat a hlavně vydrží celý den ,stačí malinko jednou poupravit pudrem . Jiný už nechci!!

  • 14. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Nemá pumpicku

    • Pro
    • Krycí
  • 2. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Koupí tohoto produktu neprouhloupíte.

    • Pro
    • Jeden z nejlepších. Vypadá přirozeně a má super výdrž.
  • ivča | 30. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý jemný, ale dobře krycí make-up, vydrží celý den i kurz latino dancing. Je perfektní.

  • 25. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborná výdrž

  • Daniela Hronzová | 12. květen 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji

    • Pro
    • Dobře kryje. Sjednocuje pleť. Drží po 24 hodin.
    • Proti
    • Nevhodné pro suchou pleť. Cena
  • Bernardína Romaňáková | 19. duben 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    velká spokojenost s kvalitou

    • Pro
    • vyzkoušený, jsem velmi spokojena
  • 13. únor 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to proste jednicka na trhu

    • Pro
    • Nejlepsi