Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Max Factor Dlouhotrvající make-up Lasting Performance (Long Lasting Make-Up) 35 ml

Kód produktu: kDKR1018

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 19. září 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám již léta, mám problémy s pletí, dobře kryje

  • Marta | 23. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi dobrý, mým požadavkům plně vyhovující výrobek

    • Pro
    • používám tento výrobek opakovaně, jsem s jeho kvalitou maximálně spokojená
    • Proti
    • -------
  • 1. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    dobře se roztírá a perfektně kryje, velký výběr odstínů

    • Pro
    • dobře se roztírá a perfektně kryje
    • Proti
    • nic
  • 30. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    používám pravidelně, jsme s ním velice spokojená

    • Pro
    • vše
    • Proti
    • nic
  • Jana | 28. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý makeup, který se dobře nanáší a zachovává přirozený vzhled pokožky a vydrží celý den.

    • Pro
    • Make up se dobře nanáší, je jemný, přirozený vzhled pokožky.
    • Proti
    • Nemám nic, co bych vytkla.
  • Jana Svobodová | 20. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená

    • Pro
    • Super
    • Proti
    • Nic
  • Petra | 2. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Dobry pomer kvalita/ cena.

    • Pro
    • Opravdu vydrzi, neroztece se. :) Dobre odstiny.
    • Proti
    • -
  • 11. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    lze jen doporučit

    • Pro
    • dobře kryje nesmývá se a nešpiní oblečení přirozený vzhled
    • Proti
    • nic
  • 16. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Mezi nynějšími prodávanými make-upy má nestandardní barvu, kterou není možné získat od jiných značek. Výdrž je výborná a to po celý rok

    • Pro
    • Trvanlivost
    • Proti
    • Musí se dávat pozor na roztírání, aby nezůstal make-up na jednom místě, neboť rychleji zasychá, než ostatní, ale je to způsobeno zřejmě jeho neotíratelností
  • 1. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    prostě jedinečný

    • Pro
    • skvělé odstíny, perfektně drží
  • 3. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám už několik let.....

  • Linda Zochová | 30. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    S tímto make-upem jsem momentálně spokojená. Na rozdíl od levnějších make-upů mnohem lépe kryje a vypadá přirozeněji. Co mě potěšilo je, že s podkladovou bází (Rimmel Fix and Perfect) vydrží celý den. Přesto mě ale zklamalo, že má absorbovat přebytečný kožní maz a přitom je moje pleť s tímto make-upem mnohem lesklejší než s jinými. Tudíž je vhodnější pro pleť spíše normálního typu s potřebou zakrýt barevné nesrovnalosti pleti než pro problematickou pleť s akné.

    • Pro
    • Make-up vydrží dlouhou dobu, výborně kryje a odstín (101 Ivory Beige) odpovídá barvě mojí pleti lépe než předešlé make-upy které jsem zkoušela.
    • Proti
    • Pleť se s tímto make-upem nepříjemně leskne a je mastná, je nutno často upravovat pudrem.
  • 8. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Vyhoda
  • 27. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • krém nanesený na obličej není v podstatě vidět, přitom dobře zakrývá nedostatky kůže
  • 16. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • je velmi dobře roztíratelný, působí přirozeně, vydrží po celý den
  • Marie Haladyová | 30. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • perfektní, používám již léta, pokud zkusím jinou značku,použiji 1-2 a zase se vrátí k mé oblíbené
  • 10. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 16. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%