Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava zdarma nad 699 Kč.
Doprava ZDARMA od 699 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Scholl Elektrický pilník na chodidla do vody Velvet Smooth Pro (Wet And Dry)

Kód produktu: kOS3021619

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 21. říjen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Místo pedikůry 3x a rok, jsem si pořídila Scholl Velvet Smooth Wet&Dry. Chtěla jsem nabíjecí. Jsem velmi spokojena.

  • 25. srpen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    výrobek byl objednán jako dárek, ale jeden takový už mám doma, používám a jsem spokojená

  • 25. srpen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    tento výrobek byl koupen jako dárek. Jeden stejný již mám a jsem spokojená

  • 9. srpen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená, je výhoda možnost použití ve sprše.

  • 5. červen 2020

    Celkové hodnocení: 90%

    Nemám vysoušečene

  • 28. červen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Nakupujeme již 3 přístroj,pro nás je to nejjednodušší péče o zrohovatělé paty, vyměňujeme brus. koutouče- napřed hrubší a na dokončení jemný,po ošetření pěkně promažeme a naše senior. nožičky si zas na čas pochvalují...

    • Pro
    • Nejlepší a pohodlá péče o chodidla
    • Proti
    • neznám
  • 20. duben 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    s výrobkem jsem velmi spokojena

  • 9. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt již jeden mám a potřeboval jsem tento do vody a jsem nesmírně spokojený.Doporučil bych všem.

  • 25. srpen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Dlouha vydrz - obe nohy Dve rychlosti Vcelku tychle nabijeni Vodotesny
    • Proti
    • Tento je jiz treti, ktery jsme si koupili. Vudy zjruba po roce se poroucha mechanismus ve strojku a zacne se protacet a rexhtat (zřejmě problem s kolecky uvnitr) , ale nikdy nebyl problem s reklamaci.
  • 9. srpen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Výhodné je použití i za mokra.
  • 8. únor 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • účinný a efektivní po nabití dlouho vydrží v provozu voděodolný
    • Proti
    • drahé náhradní nástavce
  • 1. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

  • AREV | 9. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • je to kvalitní a velmi dobrý pomocník při pedikuře