Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Dermacol Fix na oči (Precise Black) 1 ml

Kód produktu: kDKR1664

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 9. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Uzávěr drží velice špatně!

    • Pro
    • Pěkná linka která vydrží od rána do večera
  • 25. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobře se drží v ruce. Dají se namalovat velmi slabé linky i silné. Jak je libo. Krásně drží.

  • 25. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená stále ho používám

  • Milena Růžičková | 27. prosinec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý fix dlouho drží

  • Veronika | 1. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji pravidelně,fix je prostě super.

    • Pro
    • Tenký hrot,krásně kreslí a drží.
  • Lenka Mikesková | 16. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní linky Perfektní nanášení Vydrží celý den

    • Pro
    • Snadné nanášení
    • Proti
    • nic
  • 17. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Pro ženu s vášní pro výrazné oči super prostředek

    • Pro
    • Nanesením linek na stíny se krásně dotvarují oči, retro styl šedesátých let, neroztéká se, dlouho vydrží, tenký štěteček je vynikající na spodní linky.
    • Proti
    • nic
  • 24. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    úžasná linka je tenká vydrží hodně dlouho krásně černá

    • Pro
    • úžasná linka je tenká vydrží hodně dlouho krásně černá
  • 24. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší fix,který jsem kdy měla!

    • Pro
    • Perfektní nanášení. Asi nejlepší co jsem měla!
    • Proti
    • Nic
  • 7. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    dobře drží, nerozmazává se

    • Pro
    • tenký hrot
    • Proti
    • nic
  • 29. září 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Cena-výkon,ujde.

    • Pro
    • Drží
    • Proti
    • Málo pružný štětec.
  • 28. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám ráda značku Dermacol, zatím mě ničím nezklamala. Vyzkoušela jsem spoustu linek, tužek a fix na oči a u těchto jsem zatím zůstala protože mi vyhovují.

    • Pro
    • přesná a jednoduchá aplikace sytá černá barva dobře se drží dobrá značka po zaschnutí se nerozmazávají a nedrolí se přijatelná cena
    • Proti
    • pouze 1ml
  • Ginna | 27. březen 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Výborně drží, linky jsou perfektní celý den. Po měsíci se ale hůř aplikuje, než když byl úplně nový.

    • Pro
    • Výborné pro někoho, kdo není zběhlý v líčení očních linek
    • Proti
    • Ani ne po měsíci se hůř aplikuje - jako kdyby vysychal...
  • 24. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    snadné nanášení a vydrží

  • 16. červen 2020

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • Celkem dost vydrží, vydrží i pár slziček :) Snadno se odličuje Díky tomu že je to fix snadné nanášení a manipulace.
  • 11. květen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Používám dlouhodobě, s fixem se lehce pracuje, nerozmazává se
  • 4. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Dobře se nanáší
  • 10. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 60%

  • 7. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%