Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze Vichy Fluidní korektivní make-up Dermablend 16H SPF 35 30 ml

Kód produktu: kDKR1026

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 20. říjen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný krém . Doporučuji.

  • 19. duben 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborné a silné krytí , vydrží celý den, skvělá roztiratelnost. Neškodí pokožce, krásně vyhrazuje a zakrývá nedostatky ! Zatím nejlepší makeup pro problematickou pleť , mohu jedině doporučit . Stačí rozetřít malé množství prsty nebo jemně vmasirovat houbičkou.

  • Ivana | 2. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Má dobrou krycí schopnost a jeho výdrž je velmi dobrá. Nicméně v odstínu 35 SAND - nedoporučuji. Po nanesení je tvář nepřirozeně oranžová.

  • 21. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    je bezvadný

    • Pro
    • Krásně kryje
  • 19. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám ho již několik let a nevyměnila bych, jsem alergická na poměrně dost přípravků, ale tento mi nikdy nedělal žádný probblém. Doporučuji každému kdo si potrpí na nalíčení ráno, které vydrží po celý den.

    • Pro
    • Výborně kryje kruhy pod očima a vydrží poměrně celý den
  • 11. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělý make-up

    • Pro
    • vynikající, lepší jsem neměla, skvěla kryje a vydrží celý den
  • 25. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji všem, kdo mají potíže s nedostatky pleti, zejména s akné. Krásně kryje a pleť vypadá pěstěně, matně a přirozeně. Doporučuji porovnávat nabídky jednotlivých obchodníků vzhledem k rozdílným cenám. Cena sama o sobě je vzhledem ke kvalitě produktu už tak dost vysoká, ale na netu se dají při správném hledání najít slušné a výhodné ceny. S žádným jiným make-upem jsem nebyla tak spokojená. Neucpává póry a nezpůsobuje vznik dalšího akné. Použitelný pro každodenní příležitost. Jiný make-up nekupuji už min. 2 roky ...

    • Pro
    • Výborně kryje vypadá přirozeně vydrží téměř celý den matuje
    • Proti
    • vysoká cena
  • Jana Jandová | 19. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    nevytváří pocit masky lze používat i ve starším věku

    • Pro
    • nenápadný zakrývá vady pleti
  • 12. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    nedráždí pleť, výborně kryje pigmentové skvrny, jizvičky po akné,

    • Pro
    • výborné maskovací schopnosti
  • 12. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem s ním již dlouho spokojena, výborně se roztírá, nezanechává mastné pruhy, dokonale kryje... určitě doporučuji

  • 9. leden 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Tento makeup používám již několik let a myslím že to hovoří za vše.

    • Pro
    • Velmi dobře kryje a i se dobře roztírá.Nejlépe když ještě pod něj použijete bázi.
    • Proti
    • Mám ten nejsvětlejší odstín (myslím že opal) a je opravdu velmi světlý.
  • 11. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 3. červen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 21. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. březen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 4. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • Používám už hodně dlouho, velká spokojenost. Dobře kryje.