Principy ochrany soukromí na Krasa.cz

Krasa.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 1 700 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 316
Menu

Recenze FacEvolution Růstové sérum pro řasy a obočí Hairplus 4,5 ml

Kód produktu: kFE001

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 60%

    Po prvních použitích byly oči zarudlé a nateklé. Po dvou až třech týdnech začaly řasy velmi vypadávat. Obočí je delší a tmavší.

  • 1. květen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to můj již druhý nákup, po 14 dnech jsem si musela přiznat, že se opravdu řasy výrazně prodloužily (to bylo v září 2017). Zhruba po 7 týdnech se zdálo, že produkt "došel". Tak jsem si jej znovu (v dubnu 2018) objednala. Jsem velmi spokojená, cena odpovídá kvalitě.

  • 30. duben 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to již druhá objednávka tohoto zboží, výsledky jsou opravdu skvělé.

  • 8. srpen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento výrobek opravdu funguje.

  • Marie | 24. únor 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Napřed jsem nevěřila, že používáním přípravku řasy tak narostou, ale opravdu výsledek je vynikající. Opravdu mohu doporučit, byť to není levná záležitost. Přípravek vydrží při denním používání půl až 3/4 roku.

    • Pro
    • Po 2 měsících používání se řasy opravdu výrazně prodlouží. Po zvýraznění řasenkou jsou dlouhé a husté.
  • 20. červen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Produkt jsem si vybrala na doporučení kamarádky. Mám ho velmi krátce. Zatím jsem s ním spokojená.

    • Pro
    • dobře ho snáším, neslzí po něm oči
  • Hanka | 26. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě doporučuju. Chodila jsem na prodlužování řas a při poslední návštěvě mi slečna sdělila, že je zbytečné dál chodit na prodlužování, protože moje řasy jsou stejné délky, jako ty umělé. Dokonce to nafotila a já byla v naprostém úžasu. Take, funguje to a doporučuju!

    • Pro
    • řasy narostou do 2 měsíců.Jsou dlouhé a tvrdé.
    • Proti
    • nic
  • Jana | 29. září 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    ÚČINEK ZATÍM NELZE HODNOTIT,POUŽÍVÁM KRÁTCE NANÁŠENÍ JEDNODUCHÉ,JAKO KLASICKÉ OČNÍ LINKY AČ MÁM CITLIVÉ OČI,PŘÍPRAVEK SNÁŠÍM VELMI DOBŘE-BEZ JAKÝCHKOLI PROJEVŮ ALERGIE

    • Pro
    • POUŽÍVÁM KRÁTCE NELZE HODNOTIT
    • Proti
    • VYSOKÁ CENA
  • Lea | 30. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji, měla jsem podobný za stejné peníze, ale pálily mě oči při používání. Tady zatím nic.

    • Pro
    • Nepálí v očích
    • Proti
    • Štětečkem se mi špatně nanáší kolem řas.
  • katerina | 18. září 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    prozatim zadne prilis viditelne zmeny, mozna u kazdeho je jinaci reakce.

    • Proti
    • stipani oci
  • 17. listopad 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • opravdu funguje
  • 7. říjen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • opravdu účinný, používám už téměř 2 roky
  • 25. červen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. červen 2019

    Celkové hodnocení: 90%

  • 1. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Konečně sérum které ůčinkuje
  • 7. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • výhodu
  • 5. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 14. duben 2016

    Celkové hodnocení: 80%

  • 11. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%